Connect with us

EVENIMENT

Polițiști cu tatuaje: Modificări importante la statutul polițistului. Ce reguli noi pregătește Ministerul de Interne

Publicat

Încă două zile de înscrieri pentru cei care vor să

Polițiști cu tatuaje: Modificări importante la statutul polițistului. Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică o modificare la statutul polițistului. O ședință a avut loc marți, 18 iunie. Printre principalele prevederi ale OUG-ului se regăsește un subiect amplu dezbătut: tatuajele polițiștilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Incendiu la o locuință din Bărăbanț. Acționează pompierii din Alba Iulia, cu două autospeciale

Publicat

incendiu la o locuință din bărăbanț. acționează pompierii din alba

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Bărăbanț.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat mort la Huedin, lângă o piscină. S-ar fi electrocutat

Publicat

lumanare doliu e1666529718354.jpg

Cazul familiei din Cluj-Napoca, ai cărei 3 membri au murit electrocutați lângă o piscină, tinde să se repete. De data aceasta este vorba despre un bărbat din Huedin, care a murit la sfârșitul săptămânii trecute în același fel. 

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine.

”Au fost efectuate cercetări la fața locului, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul montării tablierului metalic de la podul peste Autostrada A3 construit de Retter. ”Profesionalismul și experiența se traduc prin eficiență”

Publicat

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 11

Pregătirea, organizarea și o coordonare impecabilă, completate de experiență, dar și munca în echipă au caracterizat fiecare etapă a montajului tablierului metalic la podul peste Autostrada A3 București-Ploiești, construit de Compania Retter. Încă o bornă importantă a fost atinsă cu succes!

Astfel, în cele două zile de restricții impuse pe timp de noapte pe Autostrada A3 București – Ploiești, s-a reușit montajul în siguranță a tablierului metalic al podului peste Autostrada A3, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 10

Lucrările s-au desfășurat conform planificării.

În procesul de montaj, o lucrare complexă care a necesitat impunerea restricțiilor în zona lucrărilor, au fost implicate aproximativ 100 de persoane, împărțite în echipe bine organizate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 12

Mobilizarea exemplară a făcut posibilă executarea lucrărilor de montaj în timpul impus, o mare parte din timp fiind alocată pentru calarea și decalarea unei macarale de 650 tone folosită la ridicarea grinzilor în condiții de maximă siguranță pentru toți factorii implicați.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 3

Excelenta coordonare a echipelor, profesionalismul și experiența lor s-au tradus printr-o eficiență remarcabilă.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 13

Acești factori au contribuit la succesul operațiunii, demonstrând încă o dată capacitatea companiei Retter Projectmanagement de a realiza proiecte complexe în timp record și la cele mai înalte standarde de calitate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 4

Reamintim că circulația rutieră s-a desfășurat cu restricții joi și vineri (18 și 19 iulie 2024) pe Autostrada A3 București – Ploiești. Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de montaj a tablierului metalic al podului peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care dă coșmaruri șoferilor

Publicat

când se finalizează lucrările de la coșava – margina, porțiunea

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care înlocuiește bucata lipsă din Autostrada Sibiu-Nădlac: autoritățile au anunțat termenul de finalizare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe