Connect with us

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au stat de vorbă cu aproape 2000 de elevi din județ. Ce subiecte au abordat oamenii legii cu tinerii

Publicat

polițiștii din alba au stat de vorbă cu aproape 2000

Polițiștii din Alba au continuat acțiunile pentru creșterea siguranței în unitățile de învățământ din județ. Joi, 22 februarie, peste 1.900 de elevi din județ au luat parte la activități infirmativ- preventive. În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat 100 de controale la societăți comerciale aflate în proximitatea școlilor.

La data de 22 februarie 2024, polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii structurilor teritoriale din cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

GHID fiscal pentru frizeri, coafeze și manichiuriste, publicat de ANAF. Care sunt obligațiile

Publicat

anaf reia programul prin care informează frizerii și coafezele asupra

Impozitarea persoanelor fizice care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală. Un ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală a fost publicat de către ANAF, pe portalul instituției.

Potrivit ANAF, ghidul poate fi găsit la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Vezi AICI ghid…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie

Publicat

deputatul florin roman, atac la psd: acolo unde sunt comuniştii,

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie” le-a spus el liberalilor prezenți la lansarea candidaturii la funcția de primar al Blajului a lui Gheorghe Valentin Rotar. 

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi lăsată în mâna stângii populiste”.

Prezent…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro nu poate depăși maximul atins în urmă cu un an

Publicat

euro 2 ok e1658928584829.jpg

Relativul calm din Orientul Mijlociu, unde Israelul a întârziat răspunsul armat după ce a fost atacată de Iran, a redus într-o anumită măsură aversiunea față de risc.

Astfel, leul și-a consolidat titlul de „cea mai stabilă monedă” de la marginea zonei euro iar cursul monedei unice a egalat cursul stabilit marți de 4,9763 lei, față de 4,9754 lei, în ședința de miercuri.

Tranzacțiile se realizau între 4,975 și 4,977 lei.

ANALIZĂ. Radu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată. Cum ar putea fi ajutate persoanele să îşi găsească un loc de muncă

Publicat

comisia europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată. cum

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată şi să ajute persoanele să îşi găsească un loc de muncă. Comisia a lansat joi o cerere de propuneri în valoare de 23 de milioane de euro pentru a ajuta statele membre ale UE să dezvolte noi modalităţi de combatere a şomajului de lungă durată şi să sprijine revenirea persoanelor pe piaţa forţei de muncă.

Aceasta a fost anunţată în recentul plan de acţiune pentru remedierea deficitului de forţă de muncă şi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe