Connect with us

EVENIMENT

Polițiștii locali din Alba Iulia au adus un omagiu colegului lor din Pitești care a murit după ce a fost lovit de un tânăr

Publicat

polițiștii locali din alba iulia au adus un omagiu colegului

Polițiștii locali din Alba Iulia au adus un ultim omagiu colegului lor din Pitești, care a murit după ce a fost atacat în timpul lucrului. Este vorba despre Condoruș Savaste, un polițist local din Pitești care a fost lovit de un tânăr de 19 ani. 

Dintr-o lovitură, polițistul local a căzut la pământ și a dat cu capul de asfalt. A fost dus de urgență la spital, dar după două săptămâni de comă a decedat.

Acesta a fost înmormântat în cursul zilei de joi, 23 noimbrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu. Euro a revenit la cursul de la sfârșitul lui mai

Publicat

bani ok 2.jpg

La doar câteva zile de la alegerile europarlamentare care au zguduit principalele economii din Uniunea Europeană, Germania și Franța, prin victoria partidelor suveraniste, leul s-a decuplat de la mișcările puternic depreciative din regiune.

Cursul euro a crescut

Cursul euro a crescut marginal de la 4,9765 la 4,9767 lei, medie identică cu cea din 31 mai,  într-o piață în care tranzacțiile se realizau în culoarul 4,976 – 4,977 lei, identic cu cel de luni.

În…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Care a fost motivul procesului și cum s-a terminat

Publicat

o parohie din alba a dat în judecată inspectoratul județean

O parohie din Alba a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție. Motivul este descris în motivarea Judecătoriei Câmpeni, care a judecat cazul. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

RO-ALERT cod PORTOCALIU de vreme rea în Gherla și în alte câteva localități din Cluj

Publicat

ploaie.jpg

A fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert privind incidența fenomenelor meteo cod portocaliu, valabil în intervalul orar 15:35-16:15.

„Fenomene preconizate sunt ploi și vânt puternic pentru localitatile Gherla, Cășeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Chiuiești, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Țaga, Vad, Borșa, Sânmărtin, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Dăbâca, Vultureni, Aluniș și Jichișu de Jos”, a transmis ISU…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, la podcastul Cluj24: Vreau să rămân în țară

Publicat

katia.jpg

Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, a fost invitata jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.

Tânăra, care se pregătește să dea admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și să devină psihiatru, a vorbit despre școală și a spus că și-a asumat singură să lucreze enorm, astfel că a devenit șefă de promoție.

Katia a fost la vot și a vorbit și de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe