Connect with us

EVENIMENT

Poluare cu produse petroliere pe râul Argeș

Publicat

poluare arges 2

O posibilă poluare cu produse petroliere s-a produs, marți, pe râul Argeș. Miroase puternic a petrol și se observă dâre de combustibil pe câțiva metri.

Polițiștii argeșeni au fost sesizați că, pe râul Argeș, în zona Podul Viilor, se observă urme de reziduuri petroliere.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au constat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în zona indicată s-a deplasat grupa operativă și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea efectuării cercetării. Totodată, au fost luate primele măsuri, împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu, reprezentanții I.S.U. Argeș și Apelor Române, pentru limitarea efectelor și neutralizarea substanțelor”, a informat Poliția Argeș.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

Conform epitesti.ro, în zonă se observă dâre de combustibil pe câțiva metri, iar oamenii se plâng că miroase puternic a petrol. Mediafax

Sursa foto: arhivă

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcționa WhatsApp din luna octombrie. Sunt afectate unele modele de Samsung, Huawei și LG

Publicat

lista telefoanelor pe care nu va mai funcționa whatsapp din

LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcționa WhatsApp: Aplicația va deveni incompatibilă cu  o serie de telefoane smart, din data de 24 octombrie 2023.

Este vorba despre telefoanele mai vechi ale unor producători precum Samsung, Huawei și LG. Lista modelelor pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 24 octombrie o regăsiți mai jos.  

Vezi și: O nouă modificare la aplicația WhatsApp. Utilizatorii vor putea vizualiza postările la fel ca pe Facebook sau Twitter

Compatibilitatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

34 de burse oferite prin concurs de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” pentru anul şcolar şi universitar 2023-2024

Publicat

bartolomeu e1616009725961.jpg

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” anunţă deschiderea unui nou concurs pentru 34 de burse oferite elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2023-2024.

Acestea sunt repartizate după cum urmează:

• 18 burse pentru elevi, în valoare de 300 lei pe lună

• 12 burse pentru studenți, în valoare de 400 lei pe lună

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Caracterizarea climatică a lunii octombrie: temperaturi de la minus 21 de grade Celsius, până la maxime de 38 de grade

Publicat

sureanu prima zapada 2021 toamna.jpeg

Octombrie este cea mai stabilă lună de toamnă, vremea menţinându-se însorită pe parcursul a mai multor zile, chiar dacă nopţile vor deveni tot mai reci, iar în majoritatea zonelor ţării apare fenomenul de brumă, se arată în caracterizarea climatică a lunii octombrie, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii precizează că octombrie este una dintre lunile cu cele mai mici valori ale cantităţii totale lunare de precipitaţii, iar din punct de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un drum comunal din Roșia Montană, ce face legătura între Cărpiniș, Vârtop și Gârda Bărbulești, va fi asfaltat și modernizat

Publicat

un drum comunal din roșia montană, ce face legătura între

Drumul comunal DC 148 din Roșia Montană, în lungime de 6,2 km, ce asigură legătura între Cărpiniș (DN 74A), Vârtop și Gârda Bărbulești (DC 146), va fi asfaltat și modernizat printr-o investiție de aproape 5,2 milioane de lei. 

Primăria Roșia Montană a lansat pe 29 septembrie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului comunal DC 148.

Valoarea totală estimată a investiției este de 5.196.555,33 de lei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe