Connect with us

EVENIMENT

Portretul lui Lucian Blaga, exponatul lunii la muzeul municipal din Sebeș. Lucrare din 1969, a unui pictor clujean

Publicat

portretul lui lucian blaga, exponatul lunii la muzeul municipal din

Portretul lui Lucian Blaga este exponatul lunii la Muzeul Municipal Sebeș. Este vorba despre un tablou realizat în 1969, de pictorul clujean Mircea Vremir.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Avertizare meteo imediată de vreme rea, la Cluj. Cod galben de ploi, grindină și vânt puternic, în mai multe localități

Publicat

grindina scaled.jpg

O avertizare meteo imediată de vreme rea este în vigoare în județul Cluj. În mai multe localități se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și posibil grindină.

Adiministrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo nowcasting Cod Galben de vreme rea, pentru mai multe localități din județul Cluj.

Ploi torențiale, vânt puternic și grindină

Astfel, de la ora 11 până la ora 12:30, se vor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum s-a petrecut accidentul rutier din Alba, în care două femei și-au pierdut viața. Ce a făcut șoferul de 72 de ani

Publicat

video: cum s a petrecut accidentul rutier din alba, în care

Două femei în vârstă de 86 și 90 de ani au decedat într-un teribil accident petrecut pe DN 75, pe raza localității Muncelu, sâmbătă 22 iunie.  Acestea se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism condus de un șofer de 72 de ani. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Criză de apă în Feleacu. Situația se repetă vară de vară: Zona este considerată una de lux, deși condițiile sunt inadmisibile

Publicat

apa potabila.jpg

Locuitorii din Feleacu semnalează că, vară de vară, se confruntă cu întreruperi ale furnizării cu apă. O cititoare Cluj24 arată că infrastructura Companiei de Apă Someș nu a ținut pasul cu dezvoltarea comunei.

Locuitorii comunei Feleacu din județul Cluj se confruntă din nou cu o criză de apă, problemă care apare în fiecare vară. Sâmbătă, Compania de Apă Someș SA a anunțat că întrerupe furnizarea apei în localitate.

Anunțul companiei a provocat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Căldura topește România. Cod Roșu, Portocaliu și Galben de caniculă în jumătate de țară. Unde vor fi temperaturi de 39 de grade

Publicat

ce măsuri iau instituțiile din alba pentru a lupta cu

Căldura topește România. Cod Roșu, Portocaliu și Galben de caniculă în jumătate de țară. Vor fi zone în țară unde termometrele vor arăta și temperaturi de 39 de grade.

Cod Roșu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe