Connect with us

EVENIMENT

Prahova, în preferinţele turiştilor în weekend. Grad de ocupare de peste 80% de la începutul lunii iulie

Publicat

meteo munte vremea peisaj 1000x600.jpeg
fotografie cu caracter ilustrativ

Vremea călduroasă prielnică pentru plimbările la munte, în natură, au determinat turiştii să aleagă Valea Prahovei pentru a petrece weekendul care tocmai s-a încheiat. Judeţul Prahova a fost şi de această dată în topul preferinţelor turiştilor, unităţile de cazare au avut un grad de ocupare de peste 80% de la începutul lunii iulie şi până în prezent.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, a crescut numărul turiştilor care ajung să viziteze judeţul Prahova pentru a face excursii de o zi, departe de agitaţia cotidiană.

Prahova în preferinţele turiştilor în weekend. Activităţi în aer liber de neratat în miezul „lunii lui cuptor”

AZUGA

La Azuga se desfăşoară Tabăra de vară – „Adventure team” care a început în data de 12 iunie 2022 şi care este un program de o săptămână care acoperă nevoia de mişcare, gradul de implicare şi concentrare, lucrul în echipă dar şi activităţi de timp liber ale şcolarilor şi preşcolarilor.

Tabăra de vară are un caracter dinamic, jucăuş, cu multe activităţi pe care copiii încă nu le-au întâlnit la şcoală, jocuri în echipă, puneri în scenă, trasee sportive, provocări fizice şi artistice într-un mediu nou, în mijlocul naturii.

SINAIA

La Sinaia, vremea a adus în weekend-ul care tocmai s-a încheiat cer acoperit şi vânt moderat. Gondola Carp şi Gondola Sinaia au funcţionat cu publicul la program normal.

BUȘTENI

La Buşteni, la Kalinderu, au avut loc activităţi recreative în aer liber şi drumeţii off road între orele 10.00- 17.00. Printre activităţi s-au numărat rollercoaster, tubing, tiroliană, trambulină, atv şi miniatv, telescaun. Bonus o vedere minunată către munte şi aer curat.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT. Aceasta reuneşte într-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judeţean, consilii locale, hoteluri, agenţii de turism, Camera de comerţ şi industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru în consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru OMD, şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte FAPT.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Procurorii din Blaj au transferat un dosar de înșelătorie la nivel european, magistraților din Germania. Escrocherii cu utilaje

Publicat

procurorii din blaj au transferat un dosar de înșelătorie la

Un bărbat din Blaj a căzut victima unei escrocherii făcute de mai mulți bărbați din Germania, la nivel european. Este vorba despre o înșelăciune cu vânzarea unor utilaje agricole. 

Utilaje agricole folosite, care au un preț destul de mare, de peste 10.000 de euro. La doi ani de când a devenit victimă, magistrații din Blaj au admis cererea de transfer a cauzei penale, procurorilor din Germania. 

Din câte se pare făptuitorii, mai mulți bărbați din Germania, sunt anchetați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi. Amenzi pentru zeci de pietoni, bicicliști și trotinetiști

Publicat

pietoni scaled.jpg

Polițiștii au organizat o acțiune în Cluj-Napoca, care îi vizează pe pietoni, bicicliști și trotinetiști.

Scopul acțiunii a fost promovarea unui mediu sigur și civilizat în zonele pietonale, respectarea normelor rutiere incidente, conștientizarea de către aceste categorii de participanți la trafic a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație care li se adresează, potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

TOP salarii pe județe. Cele mai mari și cele mai mici salarii medii din România. Pe ce loc se află Alba. HARTĂ

Publicat

top salarii pe județe. cele mai mari și cele mai

TOP salarii pe județe: București, Cluj și Timiș sunt zonele cu cele mai mari salarii medii din țară, conform statisticilor oficiale.

Alba se află aproape de jumătatea clasamentului, cu o medie de 4.287 de lei, mai puțin decât Cluj și Sibiu, dar mai mult decât Mureș, Hunedoara și Vâșcea. 

Acestea au și cele mai mult locuri de muncă postate, după cum arată datele centralizate de o platformă de recrutare, citate de Economedia.

TOP salarii pe județe: Consultă harta în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe