Connect with us

EVENIMENT

Prânz de iunie la Mărgău. Vizitatorii vor închega lapte după metodă tradițională și vor face caș proaspăt

Publicat

clubul gastro.jpg

Clubul Gastronomic Transilvan Cluj-Napoca organizează, duminică, un prânz de iunie în comuna clujeană Mărgău, la numărul 122, începând cu ora 12.

”Episodul al doilea al prânzurilor de vară are ca element principal povestea laptelui. Duminică, 30 iunie, o să vorbim despre lapte, despre oierit, meseriile conexe, dar și despre drumul laptelui de pe pajiște până în dieta noastră zilnică.

Fie că vorbim de lapte crud sau pasteurizat, de iaurt, caș proaspăt,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Parcul balnear Toroc din Dej, în top 10 la nivel național la capitolul ștranduri publice

Publicat

toroc 1.jpg

Monitorul Climatic al Uniunii Europene arată că iunie 2024 a fost cel mai fierbinte cireșar din istorie și luna iulie pare să bată un alt record, astfel încât Clubulcopiilor.ro a alcătuit un top al celor mai bune ștranduri și aqua park-uri publice din țară.

”Am ales locurile de bălăceală publice (adică acelea care sunt administrate de primării sau de consiliile locale), deoarece prețurile sunt de obicei mai mici decât în cazul ștrandurilor și parcurilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oportunitate pentru studenții la cadastru și topografie. Facultățile de profil pot cere ANCPI instruiri pentru eTerra academic

Publicat

oportunitate pentru studenții la cadastru și topografie. facultățile de profil

Studenții și profesorii facultăților de profil geodezie, topografie, cadastru și stiințe juridice vor putea să participe la sesiuni de instruire pentru utilizarea eTerra academic, un sistem gata de utilizare din această lună.

Citește mai departe

EVENIMENT

Implementarea facturii electronice în România – ce trebuie să știi despre noile reglementări și tehnologii (P)

Publicat

implementarea facturii electronice în românia – ce trebuie să știi

Într-o lume tot mai digitalizată, implementarea facturii electronice (e-invoicing) devine o necesitate inevitabilă pentru companii și instituții publice. În România, acest proces a fost accelerat de noi reglementări menite să eficientizeze și să securizeze tranzacțiile financiare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod GALBEN de instabilitate în zona montană a Clujului. Persistă și codul Roșu de CANICULĂ

Publicat

ploi torentiale furtuna cluj scaled e1717054624347.jpg

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru zona montană a Clujului și alte 20 de judeţe, precum şi în municipiul Bucureşti, valabilă marţi, între orele 12:00 şi 21:00.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în zona continentală a Dobrogei, în sudul Moldovei, în cea mai mare parte a Munteniei, în Maramureş, nordul Crişanei, în nord-vestul Transilvaniei şi în nordul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe