Connect with us

EVENIMENT

Prelungește viața mașinii de spălat vase (P)

Publicat

prelungește viața mașinii de spălat vase (p)

Ți-ai cumpărat de curând o mașină de spălat vase și vrei să te bucuri pentru mai mult de ea? E normal, cu toții ne dorim acest lucru. În rândurile care urmează îți dezvăluim toate trucurile de care să te folosești pentru a prelungi viața mașinii tale de spălat vase.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

„Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ediția a VI-a: O altfel de școală la Biblioteca „Lucian Blaga” din Sebeș

Publicat

„Școala bobocilor. atelierele toamnei de poveste”, ediția a vi a: o

În perioada 9-20 septembrie 2024, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit cu bucurie evenimentul anual „Școala Bobocilor.

Atelierele Toamnei de Poveste”, ajuns la cea de-a VI-a ediție, o inițiativă menită să faciliteze integrarea copiilor în mediul educațional într-un mod creativ și interactiv.

Timp de două săptămâni, micuții participanți, elevii claselor primare de la Liceul German Sebeș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Un nou pas important în vederea transformării deșeurilor din județul Cluj în energie verde

Publicat

1 4.jpeg

A fost finalizată etapa de proiectare a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculară, a deșeurilor municipale de pe teritoriul județului Cluj.

Consiliul Județean Cluj a primit, spre analiză și aprobare, proiectul tehnic (PT) aferent contractului de lucrări încheiat în luna mai 2024 cu societatea Waste Powertech SRL, privind proiectarea și execuția primei instalații de tratare prin dezintegrare moleculară pentru valorificarea energetică a deșeurilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier produs la Alba Iulia, în aceeași zonă în care un bărbat a fost lovit mortal de un TIR, în urmă cu o zi

Publicat

foto: accident rutier produs la alba iulia, în aceeași zonă

Un accident rutier s-a petrecut vineri, 27 septembrie, în jurul orei 9.30, pe strada Republicii din oraș. Locația în care s-a produs accidentul este fix în zona în care joi, 26 septembrie, un bărbat a fost lovit mortal de un TIR. 

Mai exact peste stradă de locul accidentului mortal de joi.

La nici 24 de ore de la producerea accidentului mortal, un nou incident auto a avut loc în zonă.

VEZI ȘI: Șoferul care a lovit cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fără vize în SUA: Ciolacu spune că România se află sub procentul de respingere de 3%. Guvernul ar fi plătit vize pentru bugetari

Publicat

fără vize în sua: ciolacu spune că românia se află

Fără vize în SUA: România va fi admisă în programul Visa Waiver. Premierul Marcel Ciolacu spune că acest lucru ar putea fi anunțat oficial în jurul datei de 15 octombrie.

El a adăugat că România se află în prezent sub procentul de 3% de respingere a cererilor cetățenilor români pentru vize în SUA, criteriu necesar pentru admiterea în programul Visa Waiver.

Și ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, anunțase

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe