Connect with us

EVENIMENT

Premieră pentru Wizz Air: Douăzeci de rute din Europa spre Arabia Saudită. Două dintre ele, din România

Publicat

Wizz Air anunță că va opera două noi rute din România către Arabia Saudită, din ianuarie 2023.

În total, Wizz Air a lansat joi 20 de rute, din 11 orașe europene către trei destinații din Arabia Saudită.

Extinderea rețelei va aduce peste un milion de călători suplimentari în Arabia Saudită anul viitor.

Din 9 ianuarie 2023, Wizz Air va oferi două zboruri săptămânale către Aeroportul Internațional „King Khalid”, principalul aeroport care deservește Riad.

În sezonul de iarnă 2022-2023, zborurile către capitala Arabiei Saudite vor fi operate în zilele de luni și joi, iar în sezonul de vară din 2023, în fiecare luni și vineri.

Situat în mijlocul Arabiei Saudite și înconjurat de deșert, Riad este un spectaculos centru urban, cu o importanță economică și culturală semnificativă.

Cu o istorie de secole, Riad este una dintre cele mai interesante metropole din Orientul Mijlociu. Aeroportul de care este deservit este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din lume din punctul de vedere al suprafeței.

Premieră pentru Wizz Air: Zboruri din București către Aeroportul Internațional „King Abdulaziz”

Zborurile către Aeroportul Internațional „King Abdulaziz” de lângă Jeddah, situat în vestul Arabiei Saudite, vor fi operate de două ori pe săptămână din București, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 10 ianuarie 2023.

Jeddah este unul dintre cele mai importante porturi din țară. La vest de Mecca, orașul-port Jeddah este o experiență plină de cultură, tradiție și atracții minunate.

„Arabia Saudită este una dintre cele mai interesante țări din lume pentru aviație, prezentând un amestec eclectic de ocazii de călătorie cu destinații de neratat, nenumărate atracții minunate și o scenă culturală înfloritoare.

Anunțul de astăzi vine în urma Memorandumului de Înțelegere pe care l-am semnat recent cu guvernul și care ne permite să contribuim la creșterea turismului saudit și a întregului său ecosistem~, spune József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

„Anunțul de astăzi privind cele 20 de noi rute către Arabia Saudită, operate din 11 orașe europene, este unul dintre cele mai importante astfel de anunțuri din lume.

Premieră pentru Wizz Air:  Ce reprezintă cele douăzeci de rute din Europa spre Arabia Saudită

Este o adevărată premieră pentru Wizz Air și pentru Arabia Saudită și deschide o poartă nouă și accesibilă pentru vizitatorii din Europa, care va permite tuturor să vină și să exploreze cea mai nouă și interesantă destinație din lume. Acesta este deja un parteneriat excepțional și anunțul de astăzi este doar începutul.

Ușurăm mai mult ca niciodată călătoriile către Arabia Saudită și suntem încrezători că opțiunile de călătorie sporite și competitivitatea vor extinde opțiunile consumatorilor și vor reduce costurile”, a declarat Fahd Hamidaddin, CEO și membru în Consiliul Autorității Saudite de Turism.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Nou record pentru gramul de aur

Publicat

1711660843 aur lingouri pixabay e1681306504193.jpg

Aprecierea monedei americane și a metalului galben la 2.192 – 2.214 dolari, aproape de maximul istoric de 2.222,39 dolari, atins în 21 martie, au ridicat prețul la gramul de aur de la recordul de 323,4240 lei, atins miercuri, la 327,8351 lei.

Față de începutul anului, prețul la gramul de aur a crescut cu 27 de lei, evoluție datorată aprecierii unciei de aur care s-a amplificat după ce oficialii Rezervei Federale americane au lăsat de înțeles că sunt pregătiți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

video Știrea ta: accident în zona centrală din alba iulia.

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Publicat

ambulator integrat infectioase centru diagnostic.jpg

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțiose din Cluj-Napoca va fi reabilitat, își va extinde serviciile și va fi dotat cu noi echipamante medicale.

Fostul Centru de Diagnostic și Tratament, preluat de spital împreună cu Consiliul Județean Cluj, tratează zilnic 1.000 de pacienți.

Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Spitalul Clinic de Boli Intecțioase are în proiect de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

lucrări de întreținere și reparații în cetatea alba carolina. licitație

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe