Connect with us

EVENIMENT

Premierul Nicolae Ciucă, despre poliţele RCA în şedinţa de guvern: Şeful ASF va prezenta joi o concluzie

Publicat

Arhivă foto

Șeful ASF va prezenta joi, 16 martie 2023, o concluzie despre polițele RCA, le-a spus Nicolae Ciucă miniștrilor în ședința de guvern, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Executiv.

„Mâine (joi – n.r.), şeful ASF (Nicu Marcu – n.r.) va prezenţa o concluzie. Încă nu s-a finalizat controlul la Euroins, care are o piaţă destul de consistentă”, le-a spus Nicolae Ciucă miniştrilor în şedinţa de guvern, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Executiv.

Potrivit premierului, „trebuie soluţii prin care dacă Euroins intră în insolvenţă, să poată fi preluată”.

„Poate fi o soluţie plafonare preţurilor, pe o perioada determinată de timp…Stabilim cu experţii cât”, a mai spus Ciucă.

De asemenea, premierul a precizat că a discutat atât cu Rareş Bogdan, cât şi cu Bogdan Aurescu: „Unul rămâne în Bruxelles, celălalt ministru de Externe”.

Totodată, Nicolae Ciucă a spus că autorităţile de la Bucureşti aşteaptă miercuri un acord de la ministerul ucrainean al Apărării : „O să măsurăm mai întâi pe Chilia, apoi Bâstroe”.

Sursa: MediaFax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

24 aprilie: Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții Transilvaniei. Sfinții ierarhi din Cetatea Alba Iulia

Publicat

24 aprilie: ilie iorest, simion Ștefan și sava brancovici, mitropoliții

24 aprilie: Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții Transilvaniei. Cei trei sfinții ierarhi și legăturilor lor cu Cetatea Alba Iulia.

Ei au legături cu orașul Alba Iulia. Basilica, agenția de știri a Patriarhiei Ortodoxe, le-a dedicat un documentar cu prilejul acestei zile.

24 aprilie: Sfântul Ierarh Iorest

Sfântul Ierarh Iorest s-a născut în Transilvania, din părinţi ortodocşi, primind la botez numele de Ilie. A învăţat carte la Mănăstirea Putna,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

nachi 1.jpeg

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin Naș, care are experiență politică, după ce a fost secretar general al Prefecturii Cluj în perioada Convenției Democrate și a candidat și în urmă cu 4 ani la Primărie din partea Partidului Forța Națională, a declarat pentru Cluj24 că va deschide și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

maraton antreprenorial 5 e1713887403307.jpg

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anul acesta CONAF Sucursala Cluj, împreună cu ISJ Cluj, au organizat ore de educație antreprenorială în 4 licee din Cluj Napoca pentru aprox 700…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

florentin burz e1713899561965.jpg

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era consilier în Consiliul Local al primăriei comunei Valea Ierii. Originar din Valea Ierii, deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj.

hotarare de guvernhotarare de guvern

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe