Connect with us

EVENIMENT

Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţă, şi-a anunţat demisia

Publicat

Arhivă foto

Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţă, şi-a anunţat vineri, 10 februarie 2023, demisia în cursul unei conferinţe de presă, anunţă agenţia de presă MOLDPRES.

„După un an şi jumătate în funcţie a venit timpul să-mi anunţ demisia”, a comunicat Gavriliţă.

Cabinetul de miniştri condus de premierul Natalia Gavriliţă a depus jurământul de învestire în funcţie la 6 august 2021. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Calendar Bacalaureat 2025: probele scrise încep pe 10 iunie. Zi liberă, după primele două probe. Ce spune ministrul Educației

Publicat

calendar bacalaureat 2025: probele scrise încep pe 10 iunie. zi

Calendar Bacalaureat 2025. Calendarul examenului de Bacalaureat 2025 a fost aprobat de Ministerul Educației. Anunțul a fost făcut joi, de ministrul Educației, Ligia Deca. Potrivit calendarului, evaluarea competențelor va începe la finalul lunii ianuarie 2025. În sesiunea iunie, prima probă scrisă va avea loc pe 10 iunie la Limba română, iar ultima, la limba maternă, pe 16 iunie.

„Cele mai bune soluții se găsesc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tot ce trebuie să știi despre ACCESUL la Jazz in the Park Festival din Cluj-Napoca

Publicat

echipa jazz scaled e1724932341855.jpg

Fanii muzicii care se vor bucura de cea de-a 12-a ediție Jazz in the Park au la dispoziție mai multe variante de a ajunge în Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Festivalul își deschide porțile vineri, de la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 14:00, și se închide la ora 00:00. Programul scenelor poate fi consultat pe site. Accesul se face pe intrarea principală a Parcului Etnografic. Lista completă a obiectelor permise și interzise se găsește la

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosarul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner: undă verde pentru judecarea cauzei la Tribunalul Alba

Publicat

dosarul crimei omului de afaceri adrian kreiner: undă verde pentru

Dosarul crimei omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a trecut de etapa de măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară. Are undă verde pentru judecare la Tribunalul Alba.

Cei trei inculpați, Costi Cosmin Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae, intră în atenția magistraților din Alba. 

Cauza a fost mutată la Alba pentru că toți judecătorii Tribunalului Sibiu erau incompatibili….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi date de polițiști și jandarmi

Publicat

peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 339 de verificări de persoane și 225 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 112 abateri de natură contravențională,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe