Connect with us

EVENIMENT

Preotul Ioan Bașa, fost paroh la Cărpiniș și Deal, a încetat din viață. A slujit biserica timp de aproape cinci decenii

Publicat

preotul ioan bașa, fost paroh la cărpiniș și deal, a

Preotul Ioan Bașa, fost paroh la Cărpiniș și Deal, a încetat din viață, joi, 10 octombrie. Acesta a slujit biserica timp de aproape cinci decenii.

Slujba de înmormântare va fi oficiată la biserica parohială din localitatea Deal, duminică, 13 octombrie, de la ora 14.00.

Părintele Ioan Bașa s-a născut pe 30 decembrie 1943 în localitatea Deal, județul Alba, din părinții Alexandru și Maria Bașa.

A crescut într-o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Alba Iulia. Câți tineri și-au găsit job și ce posturi au oferit angajatorii

Publicat

bursa locurilor de muncă, în 11 octombrie, la alba iulia.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Alba Iulia. Aproape 400 de persoane au participat la evenimentul organizat vineri. Angajatorii au prezentat peste 300 de locuri de muncă.

La eveniment au fost prezente 398 persoane dintre care 86 absolvenţi de învăţământ. În vederea încadrării, au fost selectaţi 35 absolvenţi.

Din totalul celor 315 de locuri de muncă oferite de angajatori, cele mai multe (283) se adresează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ordinea pe buletinul de vot din primul tur la alegerile prezidențiale 2024. Pozițiile ocupate de cei 14 candidați

Publicat

ordinea pe buletinul de vot din primul tur la alegerile

Biroul Electoral Central a tras la sorţi, joi, ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. 14 candidați au fost validați de BEC pentru alegerile prezidențiale din acest an. Ordinea pe buletinul de vot începe cu Elena Lasconi, urmată de George Simion, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, a anunțat BEC.

Tot joi, BEC a publicat lista definitivă a candidaților la prezidențiale

Biroul Electoral…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul USR, Viorel Băltărețu, apel către parlamentarii PNL de Cluj să semneze moțiunea de cenzură: TERMINAȚI coaliția cu PSD

Publicat

viorel baltaretu 069 copy.jpg

Anunțul vine în contextul în care declarațiile lui Nicolae Ciucă privind ruperea coaliției de guvernare cu PSD ar putea fi doar un exercițiu de imagine, nedublat de fapte.

„Moțiunea de cenzură USR e scrisă! Românii au nevoie de un guvern care să găsească soluții corecte la problemele pe care actualul guvern le-a creat: inflație, deficit uriaș, un aparat bugetar care consumă prea mulți bani și taxare incorectă a companiilor și salariilor mici. Acest guvern…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amendă de 10.000 de lei pentru primarii, parlamentarii și ceilalți demnitari care nu-și actualizează CV-urile. Lege la Senat

Publicat

amendă de 10.000 de lei pentru primarii, parlamentarii și ceilalți

Demnitarii români vor fi obligați să-și publice și să-și actualizeze CV-ul pe site-urile oficiale ale instituțiilor de stat în care activează. În caz contrar, aceștia ar putea risca amendă de 10.000 de lei.

Prevederile se regăsesc într-un proiect de lege depus la Senat. Acesta are drept scop ”creșterea transparenței și responsabilității demnitarilor” și ”acces liber cetățenilor la informații relevante…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe