Connect with us

EVENIMENT

Președintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a DEMISIONAT. ”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme”

Publicat

balaj.jpg

Președintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a demisionat din funcție, după eșecul din Cupa României, aceasta fiind a doua mare pierdere a clubului după demisia antrenorului Adi Mutu.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat.

A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.
Simt nevoia de o pauză. De timp alături de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Deva, A3 Cluj-Târgu Mureș și alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări de reparații

Publicat

restricții de circulație pe a1 sebeș deva, a3 cluj târgu mureș și

CNAIR anunță restricții de circulație valabile joi, 23 mai, pe A1 Sebeș-Deva, A3 Cluj-Târgu Mureș și pe alte tronsoane de autostradă. Se fac lucrări în mai multe zone.

Citește mai departe

EVENIMENT

Motivul pentru care un furt dintr-un magazin PEPCO din Blaj a rămas nesoluționat. Ce au cerut polițiștii și nu au primit

Publicat

whatsapp image 2022 11 09 at 13.22.30 1000x600.jpeg

Un caz de furt din magazinul Pepco din Blaj a rămas nerezolvat. Asta după ce autoarea unui furt nu a putut fi identificată. Deși erau camere de supraveghere în zonă, unul dintre comercianți nu a pus la dispoziție înregistrările, iar altul a dat poliției un DVD gol. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Zilele Muzicale ”Carl Filtsch”: Recital al pianistei japoneze Chiyo Hagiwara, la Biserica Evanghelică din Sebeş

Publicat

zilele muzicale ”carl filtsch”: recital al pianistei japoneze chiyo hagiwara,

Pianista japoneză Chiyo Hagiwara, recent devenită cetăţean de onoare al municipiului Sebeş, va susţine un recital la Biserica Evanghelică din Sebeş. Evenimentul va fi duminică, 26 mai, de la ora 18.00, în cadrul programului Zilele Muzicale „Carl Filtsch”.

Citește mai departe

EVENIMENT

Studiu UBB: Impactul pandemiei asupra intenției antreprenoriale în România

Publicat

ubb 2 1000x600.jpg

Cercetători din cadrul UBB Cluj au studiat efectele pandemiei de COVID-19 asupra intenției antreprenoriale în România.

Un grup de cercetători ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a publicat recent articolul intitulat „Impactul pandemiei de COVID-19 asupra intenției antreprenoriale: O abordare integrată bazată pe modele structurale”.

Articolul a fost publicat în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe