Connect with us

EVENIMENT

Președintele României a început vizita de 10 zile în Africa. Este al treilea continent bifat în acest an. Cheltuielile, la secret

Publicat

președintele româniei a început vizita de 10 zile în africa.

Președintele României a început marți vizita oficială de 10 zile în Africa. Bifează Kenya, Tanzania, Senegal și Cabo Verde. Este al treilea continent vizitat de președinte în acest an, pe final de mandat. 

Sunt țări de importanță minimă pentru România, dar cu mare potențial turistic pentru președinte. Spre exemplu în Tanzania și Cabo Verde, țara noastră nu are nici măcar ambasade (are doar în Kenya și Senegal).

Reamintim că ambasadorul României în Kenya, Dragoș…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Viitor consilier local din Teiuș, de la Forța Dreptei, filmat la furat de vinete. Înjuraturi adresate reporterului Alba24

Publicat

video: viitor consilier local din teiuș, de la forța dreptei,

Un consilier local din Teiuș, alături de alte două persoane ar fi sustras vinete de pe terenul unor agricultori din localitate. Este vorba despre viitorul consilier local Forța Dreptei, Florea Dumitru. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a peajelor ar putea fi ÎNTRERUPTĂ în 24 iulie, anunță CNAIR

Publicat

control rovinieta.jpg

Miercuri, 24 iulie, emiterea rovinietelor și a peajelor ar putea fi întreruptă, anunță CNAIR, din cauza unor operațiuni de actualizare a echipamentelor de comunicații din centrul de date.

”Miercuri, 24.07.2024, în intervalul orar 00.00 – 2.00, în urma unor lucrări de update ale echipamentelor de comunicații din centrul de date, emiterea rovinietelor și a peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată/ întreruptă.

Atenție, ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistem de acces cu turnichet și automat de plată, la intrarea în Parcul dendrologic din Alba Iulia. Achiziție, făcută de Primărie

Publicat

sistem de acces cu turnichet și automat de plată, la

Sistem de acces cu turnichet și automat de plată, la intrarea în Parcul dendrologic din Alba Iulia. La intrarea în Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia urmează să fie montat un sistem de acces și încasare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Căianu Mic, în Cluj. Mașină răsturnată. Un bărbat a MURIT

Publicat

accident 3 e1721752708602.jpg

Un accident rutier a avut loc, marți, la Căianu Mic, în Cluj. O mașină s-a răsturnat. Un bărbat a fost descarcerat și i se aplică manevre de resuscitare. Din păcate, acesta a decedat.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și al Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza Căianu Mic, comuna Căianu.

ACCIDENT la Căianu Mic, în Cluj. Mașină răsturnată. Un bărbat a MURIT

La fața locului au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe