Connect with us

EVENIMENT

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, implicat într-un accident

Publicat

zelenski ucraina

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost implicat într-un accident rutier. Autoturismul în care se afla a fost lovit de un autovehiculul. Volodimir Zelenski,  a fost rănit ușor în accident, a declarat purtătorul de cuvânt al acestuia miercuri seară, citat de AFP.

„La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui”, a declarat Serghei Nikiforov într-un comunicat postat pe Facebook joi, la orele 01.22, (miercuri, 22.22 GMT).

„Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă”, a continuat acesta.

„Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a mai spus el, fără alte detalii.

În discursul său televizat de noapte, a cărei înregistrare video a fost publicată la scurt timp după accident, Volodimir Zelenski a indicat că se întorcea din regiunea Harkov, dând asigurări că „aproape întreaga regiune a fost eliberată” după o contraofensivă-fulger menită să alunge trupele ruse.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fostul viceprimar din Alba Iulia, Voicu Paul a plecat de la PNL la PSD. Poză de grup cu Voicu Vușcan și alți social democrați

Publicat

fostul viceprimar din alba iulia, voicu paul a plecat de

Unul dintre cei mai vechi liberali din Alba Iulia, Voicu Paul a trecut la PSD. Voicu Paul a fost viceprimar cu atribuții de primar pentru o perioadă la Primăria Alba Iulia. 

De asemenea a fost candidatul PNL Alba Iulia pentru funcția de primar, în 2020. Atunci a pierdut alegerile în fața lui Gabriel Pleșa. 

După ce a pierdut alegerile pentru fotoliul de primar, Voicu Paul a fost numit șef la APA CTTA Alba Iulia.

Anunțul a fost făcut de candidatul PSD Alba Iulia, Voicu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujul „în verde”. Noile spații pietonale și parcuri, magnet pentru clujeni

Publicat

cluj3.jpg

Weekendul și vremea frumoasă i-au scos din casă pe clujeni, care s-au îndreptat spre noile parcuri și pietonale amenajate de Primărie.

Clujenii se bucură de vremea caldă în aer liber, iar principalele atracții sunt zonele recent reamenajate. Fie că vorbim de malurile Someșului, de spațiile pietonale din centru sau de Parcul Feroviarilor, noile spații verzi sunt „magnet” pentru localnici.

Clujul, îmbrăcat în „verde”

Cu ocazia sărbătorii de Florii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Când ar putea fi gata parcarea etajată care se construiește pe fostul bloc ”Turturica” din Alba Iulia. Ce spune primarul

Publicat

video: când ar putea fi gata parcarea etajată care se

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a precizat o perioadă de timp, în care parcarea ce se va face pe fostul bloc ”Turturica” ar putea fi gata. 

Acesta a precizat perioada de timp în care constructorii vor să termine clădirea. Declarația a fost făcută într-un interviu la alba24.ro, alături de Claudiu Makkai. Vezi mai jos ce a spus Gabriel Pleșa despre parcarea care ar urma să se numească ”Arnsberg” și când ar putea fi gata. 

Este vorba despre o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în județul Alba. Prognoza meteo pe localități în Săptămâna Patimilor

Publicat

cum va fi vremea de 1 mai și de paște

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în județul Alba. Prognoza meteo pe localități în Săptămâna Patimilor. În  Săptămâna Patimilor vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi plăcute. Vor alterna perioadele cu soare strălucitor cu cele în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, cu ploi abundente.

Vremea în Săptămâna Patimilor: Primele zile ale săptămânii vor fi frumoase, mai degrabă potrivite sezonului estival. Temperaturile ating cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe