Connect with us

EVENIMENT

Prețurile vor exploda de la 1 ianuarie 2023. Ce scumpiri sunt anunțate încă din prima zi a noului an

Publicat

prețurile vor exploda de la 1 ianuarie 2023. ce scumpiri

Noul an, 2023, vine cu scumpiri în lanţ. De la băuturile dulci, nealcoolice, până la ţigări, viciile românilor vor deveni mult mai scumpe. Vacanțele vor costa mai mult, iar prețul carburanților de la 1 ianuarie 2023 va fi și el mai mare. Nu în ultimul rând crește impozitul pe dividende, iar taxele locale se majorează considerabil. Și explozia prețurilor nu se oprește aici.

Val de scumpiri din prima zi a anului nou

După valul de scumpiri ale alimentelor de bază, fumătorii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar pentru țigări, întrucât de la 1 ianuarie 2023 cresc accizele la ţigări şi alcool. Un pachet cu 20 de țigări care costă în jur de 1,8 euro ar putea ajunge aproape dublu, adică 3,6 euro. Și băuturile alcoolice vor fi mai ”piperate”.

De asemenea, tot de la 1 ianuarie creşte impozitul…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

dotări pentru colegiul militar din alba iulia: mobilier, materiale didactice

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar preuniversitar din subordinea Statului Major al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Legătura dintre un cont de Instagram, investiții în criptomonede și hackeri, detaliată într-un proces la Tribunalul Alba

Publicat

legătura dintre un cont de instagram, investiții în criptomonede și

Spargerea unui cont de Instagram a fost cercetată de polițiștii din Alba. Este vorba despre o escrocherie clasică a hackerilor de pe internet, care vânează conturi de pe rețelele sociale. 

Modalitatea prin care aceștia au acționat este descrisă de magistrații Tribunalului Alba, care au dat o soluție în acest caz. Dosarul a fost soluționat în data de 15 aprilie 2024, la solicitarea procurorilor.

Legatura dintre criptomonede și contul de Instagram

Hackerii au acționat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un institut ”fantomă” l-a scos pe primul loc pe Bogdan Pivariu candidat la Primăria Florești. Cine este CIRA

Publicat

bogdan pivariu facebook.jpg

Actualul primar din Florești, Bogdan Pivariu, apare într-un sondaj de opinie realizat în luna martie ca având 71% din preferințele de vot ale locuitorilor celei mai mari comune din România.

Sondajul respectiv are, însă, niște ciudățenii.

Astfel, în clasament apare și Daniel Meze, care însă a anunțat că nu vrea să fie primar, ci viceprimar în cazul în care alegerile locale din 9 iunie vor fi castigate de candidatul USR, Flaviu Udrea, Dinu Criste, care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Români blocați pe aeroportul din Dubai. Pistele au fost inundate. MAE monitorizează situația acestora

Publicat

români blocați pe aeroportul din dubai. pistele au fost inundate.

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informează MAE.

MAE a transmis miercuri că prin intermediul Consulatului General al României la Dubai, are în atenţie şi monitorizează situaţia acestora.

YouTube videoYouTube video


De asemenea, ministerul român precizează că…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe