Connect with us

ACTUALITATE

Primar din Arad, acuzat că i-a spart nasul contracandidatului de la PSD. Poliţia investighează cazul

Publicat

primar

Primarul comunei arădene Secusigiu, Ilie Cheşa (PNL), este acuzat că şi-a lovit un contracandidat de la PSD, pe consilierul local Gheorghe Grad, care a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unei fisuri de piramidă nazală, cazul fiind cercetat de poliţişti.

Incidentul ar fi avut loc la un eveniment cultural desfăşurat, duminică, în Secusigiu, unde primarul Ilie Cheşa şi consilierul local Gheorghe Grad s-au întâlnit.

Presupusa victimă a declarat, luni, pentru AGERPRES, că edilul şef i-a cerut să plece de la evenimentul organizat de primărie şi l-ar fi lovit cu capul în nas, provocându-i o fractură de piramidă nazală.

„Am participat la o manifestare publică organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Romilor. Eram acolo în calitate de tată, pentru că aveam copilul care dansa în ansamblul comunei. M-a văzut primarul şi a venit la mine, m-a întrebat ce caut acolo şi mi-a cerut să plec. N-am apucat să spun nimic, m-am trezit cu un cap în nas. Primarul a fost tras de persoanele sale apropiate, care l-au imobilizat ca să nu mă mai lovească. Eu m-am adresat unor poliţişti care erau în zonă, iar ulterior am mers la spital, unde s-a constatat că am fractură de piramidă nazală. Am documente medicale care atestă acest diagnostic, e posibil să fiu operat”, a declarat Gheorghe Grad, care în 2016 a fost singurul contracandidat la alegerile locale pentru actualul primar, iar în 2020 va candida din nou.

Referitor la acest incident, PSD Arad a transmis, luni, un comunicat de presă în care arată că „a luat act de comportamentul huliganic al primarului PNL din Secusigiu, Ilie Cheşa, care a recurs la agresiune fizică” împotriva lui Gheorghe Grad, preşedinte al PSD Secusigiu şi consilier local.

„Nu putem decât să condamnăm acest tip de reacţie, care dezonorează orice fiinţă umană, mai ales un politician care ar trebui să fie un exemplu comportamental în societate. Cheşa s-a manifestat precum un baron PDL-ist pe propria moşie şi a uitat de orice normă de interacţiune socială care i-ar putea atribui calitatea de om”, se arată în comunicatul PSD.

Contactat de AGERPRES, primarul Ilie Cheşa neagă că l-a lovit pe consilier, afirmând că a avut doar un schimb de replici cu acesta.

„Consilierul a intrat în zona în care se prepara mâncare şi l-am invitat să plece de acolo. Recunosc, a urmat un schimb de replici mai acide, dar au fost cel puţin 300 de persoane la eveniment, nu mă făceam de ruşine să îl lovesc. Nici nu i-a curs sânge din nas, e un circ ieftin ce face acum”, a declarat primarul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat că „în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cu privire la faptă, nu la persoană”.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Premierul Nicolae Ciucă sărbătorește Ziua Națională a României la Alba Iulia. Participă la parada militară de 1 Decembrie

Publicat

ciuca la alba iulia e1664973391809 1000x600.jpg

Premierul României, Nicolae Ciucă, alături șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mircea Abrudean, vor fi prezenți la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României, au precizat pentru alba24.ro surse politice. 

Mai exact, după ce va participa la defilarea de la București, premierul Ciucă va ajunge și în Capitala Unirii pentru a lua parte la parada militară, eveniment ce va începe de la ora 14.00.

În acest an vor defila pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918”, peste 800 de militari din toate structurile MApN. De asemenea, vor fi prezentate peste 60 de piese de tehnică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Restricții de circulație în Cluj-Napoca. Zone închise sau doar cu accesul riveranilor. Lucrări în zona Podului Porțelanului

Publicat

podul portelanului.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunţă o serie de restricţii ale cirulaţiei autovehiculelor.

„În perioada 30.11-19.12.2022 se impun următoarele restricții de circulație pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiție „Pod peste râul Someșul Mic situat pe strada Porțelanului din municipiul Cluj-Napoca (podul Porțelanului)”:

– închiderea circulației autovehiculelor pe podul vechi de pe strada Porțelanului, respectiv pe strada Porțelanului, de la intersecția cu strada Tăbăcarilor înspre strada Nădășel;

– pe strada Nădășel, tronsonul cuprins între strada Nicolae Românul și strada…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Comunicat Călin Matieș, PSD Alba: 2000vde stegulețe tricolore și un gând bun pentru albaiulieni, în prag de Ziua Națională!

Publicat

calin maties.jpg

”Miercuri, 30 noiembrie, voi avea bucuria să împart, împreună cu echipa social-democrată, 2000 de stegulețe tricolore albaiulienilor pe care îi vom întâlni în cale.

Acțiunea noastră va începe de la ora 13.00. Vom pleca din Piața Tricolorului din Parcul Unirii spre Bulevardul Transilvaniei.

Acțiunea noastră este una constructivă și o realizăm deoarece ne dorim ca la Alba Iulia, de 1 Decembrie, să fie fluturate cât mai multe stegulețe tricolore. Vom dărui

câte un steguleț tricolor tuturor celor pe care îi vom întâlni, dar mai ales copiilor care, așa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Salvatorii montani clujeni se pregătesc pentru sezonul de iarnă. Exercițiu complex de salvare din telescaun

Publicat

salvamont telescaun 1.jpg

Salvatorii montani sunt gata de sezonul de iarnă. Aceștia au realizat și un exercițiu de salvare din telescaun, care a avut loc la Buscat, ca să fie pregătiți în cazul în care o instalație de transport se oprește, iar schiorii trebuie evacuați.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, împreună cu cei din Formația Salvamont Vlădeasa și pompierii alpiniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu„ al județului Cluj „au deschis” sezonul de iarnă, cu un exerciți complex de salvare.

Salvatorii montani clujeni se pregătesc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe