Connect with us

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia a fost premiată pentru ”mobilitate și transport urban”, la un concurs național. Ce spune primarul Pleșa

Publicat

primăria alba iulia a fost premiată pentru ”mobilitate și transport

Primăria Alba Iulia a fost premiată pentru ”mobilitate și transport urban”, la un concurs național. Este vorba despre Smart City Industry Awards, un eveniment organizat de Asociaţia Română Smart City. Din câte se pare Primăria Alba Iulia a participat cu proiectul de mobilitate urbană care a transformat orașul într-un șantier în ultimul an. 

În concurs s-au putut înscrie la mai multe categorii, primăriile din țară, care au implementat proiecte în ultima perioadă.

Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Sănătatea SP Cluj câștig detașat acasă cu Victoria Carei, în Liga a III-a de fotbal

Publicat

sanat 1 1000x600.jpg

Sănătatea SP Cluj a câștigat, vineri, partida cu Victoria Carei din etapa a IX-a a play out-ului seriei a 10-a din Liga a III-a. Meciul s-a încheiat cu 3-0 după ce gazdele au reușit să se impună prin dubla lui Dioszegi și golul lui Dorin Goga.

Prima repriză începe cu o ocazie a gazdelor în minutul 6 al partidei, Goga execută un corner, însă mingea este respinsă de jucătorul oaspeților. La scurt timp Sănătatea SP Cluj primește o lovitură liberă executată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe Facebook și TikTok direct la Ministerul Digitalizării

Publicat

românii pot reclama dezinformările deepfake de pe facebook și tiktok

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe platformele online direct la Ministerul Digitalizării. ​Românii vor putea să încarce, pe pagina de internet a Ministerului Digitalizării, sesizări cu privire la conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) în scopuri malițioase.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”. Strângere de fonduri în scop caritabil

Publicat

vernisaj 4 1000x600.jpg

Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”, organizată de Asociația Culturală AREXERA, și-a deschis porțile, joi, la Grand Hotel Napoca.

Expoziția este organizată cu scopul de a susține activitatea Casei de Tip Familial „Maica Domnului”, care aparține Congregației Surorilor Maicii Domnului, din Cluj-Napoca.

vernisajvernisaj

VIDEO FOTO. Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”, la Grand Hotel Napoca

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în Alba. Județul, pe primul loc în Transilvania și pe șase la nivel național

Publicat

peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în alba. județul, pe

O.C.P.I. Alba a înregistrat un număr de 321.579 cărți funciare, județul nostru situându-se pe locul șase într-un clasament la nivel de țară și pe locul întâi în Transilvania, a transmisvineri Instituția Prefectului Alba. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe