Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia a preluat echipa de fotbal Unirea. Primarul Gabriel Pleșa: „Decizia este una istorică”

Publicat

stadion cetate 3 1000x600.jpg

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ședința extraordinară de marți, preluarea de către Clubul Sportiv Municipal a echipei de fotbal Unirea Alba Iulia. 

„Îndelung discutată, în atenția autorităților și opiniei publice din municipiul nostru încă de la finalul anului trecut, preluarea echipei de fotbal Unirea Alba Iulia de către primărie a fost aprobată azi în ședință extraordinară a Consiliului Local.

Dincolo de detaliile birocratice încă în curs de a fi puse la punct, decizia este, fără teama de a exagera, una istorică. Un simbol al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea „Tancuri” din cadrul Academiei din Sibiu

Publicat

andreea muntean scaled e1664259850612 1000x600.jpg

Aspirațiile și obiectivele vor deveni mai ușor de îndeplinit atunci când există motivație, muncă și încredere în forțele proprii. Orice obstacol trebuie privit ca pe o provocare și o oportunitate pentru a te dezvolta și a crește ca și individ. Pentru absolventa Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Andreea Muntean, provocările din viața de elev militar au fost multe, dar sub îndrumarea potrivită, toate au devenit mai ușor de parcurs.

Andreea a fost admisă prima la specializarea „Tancuri” din cadrul Academiei Forțelor Terestre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Fara Alexandru, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, locul 2 la Campionatul Național de Taekwondo WT – Tineret

Publicat

cs unirea alba iulia competitie de taekwondo sportiv fara alexandru e1664256416743 1000x600.jpg

Fara Alexandru, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Taekwondo WT, la Tineret, desfășurat în 24 septembrie la Odorheiul Secuiesc, județul Harghita.

Acesta a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme. Și sportivul Galea Mario a avut o prestație bună, la categoria sa de greutate – 55 de kilograme, însă a pierdut în mediul pentru medalie.

Ambii sportivi au 15 ani și sunt pregătiți de către instructorul Alin Moldovan.

„Mă declar mulțumit de rezultate, mai ales având în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. EVENIMENT MONDEN. Botezul lui Iair, băiețelul Vlăduței Lupău. Andra, invitat special

Publicat

vladuta lupau.jpg

Marți are loc un eveniment monden major la Cluj-Napoca și anume botezul lui Iair, băiețelul artistei Vlăduța Lupău și al soțului său, Adrian Rus, care a venit pe lume în 6 august. Micuțul va avea trei perechi de nași. 

Slujba de creștinare va avea loc la o biserică, în cadrul restrâns, iar în cursul serii este programată masa la restaurantul de la Wonderland.

Printre invitații la botez se numără mai mulți artiști, printre care și Andra, care a venit special de la București pentru acest eveniment.

Citește Vlăduța Lupău se pregătește pentru BOTEZUL fiului său. Va avea 3 perechi de…
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod Portocaliu de inundații pe râuri din județul Alba. Viituri rapide și torenți, pe râurile din bazinul hidrografic Arieș

Publicat

viitura 04.jpg

Hidrologii au emis marţi o avertizare Cod Portocaliu de viituri, valabilă în orele următoare pe cursuri de apă din bazinul hidrografic al râului Arieş.

Potrivit hidrologilor, până la ora 12:00, va fi risc de viituri majore generatoare de revărsări importante, care pot conduce la inundarea de gospodării şi obiective social-economice şi se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi viituri rapide, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râurile din bazinul hidrografic Arieş – bazin amonte S.H. Câmpeni, din judeţul Alba.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe