Connect with us

ACTUALITATE

Primăria comunei Mihai Eminescu: „Finanțare pentru asfaltarea a aproximativ 20 km drumuri comunale și sătești”

Publicat

primaria eminescu 1000x600.jpg

Primaria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta ca este prima Unitate Administrativ Teritoriala din judetul Botosani care semneaza contract de finantare prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny” pentru Reabilitarea prin asfaltare a drumurilor comunale si satesti.

Asadar astazi s-a semnat contractul de finantare pentru obiectivul de investitie „ Reabilitare prin asfaltare drumuri comunale si satesti in comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani” prin care primaria obtine de la Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei suma de 20.000.000 lei pentru asfaltarea a aproximativ 20 km drumuri comunale si satesti.

Potrivit OUG 95/2021 pentru aprobarea Programului National de Investitii „Anghel Saligny”, s-a acordat finantare pentru…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Valentin Mihăilă, o nouă accidentare gravă în tricoul Parmei

Publicat

valentin mihăilă, o nouă accidentare gravă în tricoul parmei

Mijlocașul român Valentin Mihăilă s-a accidentat serios în partida disputată de formația sa AC Parma, în compania celor de la Genoa 1893, în runda curentă de Serie B.

În chiar minutul 14, Mihăilă, fostul jucător vedetă al Unviersității Craiova, s-a accidentat și a părăsit în lacrimi gazonul. Conform primelor informații de la fața locului, diagnosticul ar fi o ruptură musculară, după cum informează cotidianul Gazeta Sporturilor.

Culmea este că olteanul abia revenise printre titularii Parmei, după o pauză prilejuită de o altă accidentare, care a durat…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Conacul Bogdan din judeţul Neamţ, scos la vânzare. Imobilul este monument istoric

Publicat

peste 1.200 de persoane, voluntari în proiectul timişoara capitală


Un conac boieresc, din judeţul Neamţ, vechi de două secole a fost scos la vânzare. Actualii proprietari nu mai pot investi în refacerea lui.
Citește mai mult pe stiri.tvr.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 1.200 de persoane, voluntari în proiectul Timişoara – Capitală Culturală Europeană. Lista înscrierilor este deschisă | stiri.tvr.ro

Publicat

peste 1.200 de persoane, voluntari în proiectul timişoara capitală

Proiectul Timişoara – Capitală Culturală Europeană mobilizează şi comunitatea. Peste 1200 de persoane – elevi, studenţi, angajaţi în companii multinaţionale, vârstnici şi voluntari din diferite asociaţii – ajută la organizarea evenimentelor cultural-artistice din acest an. Lista este încă deschisă pentru cei care doresc să se implice. Prima întâlnire a voluntarilor a avut loc în acest weekend.

Citește mai mult pe stiri.tvr.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bursa de la București a câștigat, în această săptămână, 4,6 miliarde de lei la capitalizare

Publicat

bursa de la bucurești a câștigat, în această săptămână, 4,6

Bursa de la București a câștigat, în această săptămână, 4,6 miliarde de lei la capitalizare, iar valoarea tranzacțiilor cu acțiuni a urcat cu 13,22% în comparație cu săptămâna anterioară. Cele mai importante creșteri ale cotațiilor au fost înregistrate de acțiunile Grupului Industrial Electrocontact, SIF Hoteluri și Electromagnetica.

Citește mai mult pe Rador.ro

Citește mai departe