Connect with us

ACTUALITATE

Primarii din Cluj, revoltați pe majorările de prețuri la rampa de deșeuri a RADP Cluj-Napoca

Publicat

fb img 1653580669228 e1653590459707.jpg

Primarul Chinteniului, Lucia Suciu, ia atitudine față de majorările de tarif anunțate brusc de către RADP Cluj-Napoca, administratorul rampei temporare pentru deșeuri. Reacția Luciei Suciu vine la scurt timp după exprimarea unui punct de vedere similar din partea primarului Apahidei, Grigore Fati.

„Având în vedere controversele generate de reacția operatorilor de salubritate față de comunicarea de către RADP CLUJ-NAPOCA a noului tarif de 445,17 lei/tona pentru sortare, transfer și depozitare deșeuri la rampă, tarif care i-a determinat pe unii operatori să ia în considerare chiar suspendarea prestării serviciului de salubritate, vă informăm că in cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitare Eco-Metropolitan Cluj, AGA acestei asociații nu a aprobat acest tarif, cum de altfel nu îl vom aproba nici noi în cadrul Consiliului Local al comunei Chinteni.

Pe de altă parte, o astfel de majorare nu poate fi nici…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

FOTO. Nou târg de HAINE reciclate în parcul de la Iulius Mall. Ateliere de pictură pe haine

Publicat

reclo1.jpg

Voluntarii JCI Cluj transformă în 7 și 8 iulie sute de kilograme de haine în fapte bune, la ediția de vară a târgului ReClothing. Clujenii vor avea parte de shopping sustenabil, își vor putea descoperi propriul stil sau chiar dezvolta creativitatea în cadrul unor workshop-uri cel puțin interesante.

Ediția aduce și lansarea oficială a campaniei de awareness în mediul online, precum și a unei colecții de 20 de tricouri cu mesaje sustenabile. Banii strânși vor fi utilizați pentru proiecte educaționale dedicate copiilor refugiați din Ucraina care ajung în Cluj.

Evenimentul desfășurat la Iconic Garden…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pompieri în acţiune: Salvatori din cinci judeţe se întrec în Bihor

Publicat

pompieri generic arhiva 060722.jpg

Pompierii militari din cinci judeţe din vestul ţării, inclusiv din Bihor, se vor întrece, joi, 7 iulie, și vineri, 8 iulie, în cadrul mai multor competiţii specifice în oraşul Aleşd.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Acuzaţii şoc la adresa cunoscutului actor Andrian Locovei din Oradea: Procurorii l-au reţinut pentru viol!

Publicat

locovei montaj06072022.jpg

Cunoscutul actor Andrian Locovei al Teatrului Regina Maria din Oradea şi fost director artistic al Trupei Iosif Vulcan a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent este anchetat în stare de libertate, după ce a fost reclamat pentru viol. Victima este şi ea actriţă. 
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Șoferița Patricia, prima femeie care a străbătut România la volanul unui tractor. Mesajul către români

Publicat

tractor 1.jpg

Patricia Pop este prima femeie șoferiță care a străbătut România la volanul unui tractor, iar la finalul traseului a poposit miercuri în campusul USAMV Cluj-Napoca.

În traseul din Transilvania, Patricia a parcurs județele Bistrița Năsăud, Mureș, Covasna, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba și Cluj, unde au fost vizitate diferite ferme de profil horticol, agricol și zootehnic.

Anii trecuți, Patricia a traversat cu tractorul partea de vest, de est și de sud, iar în acest an, traseul a cuprins Transilvania.

”Nu există altă opțiune”

tractor 2

Aceasta a făcut apel la români să consume produse…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe