Connect with us

EVENIMENT

Primarul Sebeșului – întâlnire cu ministrul dezvoltării pentru a susține proiectele de infrastructură din Programul „A. Saligny”

Publicat

primarul sebeșului – întâlnire cu ministrul dezvoltării pentru a susține

Comunicat de presă: În data de 19 septembrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a avut o întâlnire cu ministrul Adrian Ioan Veștea, prilej cu care s-a discutat despre investițiile pentru care Sebeșul a obținut finanțări nerambursabile prin intermediul ministerului.

Astfel, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se modernizează străzile Tineretului, Arini,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat de presă: Parteneriatul Consiliului Judeţean Alba cu mediul de afaceri aşează judeţul Alba în elita economiei naţionale

Publicat

comunicat de presă: parteneriatul consiliului judeţean alba cu mediul de

”Ne aflăm la finalul unui an încărcat de provocări, un an complicat la nivelul întregului mapamond, în care economiile lumii au fost marcate de incertitudini, pe fondul recesiunii, dar şi al unor conflicte militare.

În pofida acestor impedimente, România a reuşit să păstreze un trend economic ascendent, iar judeţul Alba a avut, cu siguranţă, un rol important în acest sens, fiind o parte semnificativă din motorul economic al ţării.

În anul ce tocmai se încheie, judeţul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Revoluția chirurgiei robotice în tratamentul patologiei pelvine. Robotul Da Vinci XI, inovație pentru patologii uterine

Publicat

od 9443 scaled e1701864839663.jpg

Într-o epocă a inovației medicale în continuă expansiune, chirurgia robotică – cu ajutorul sistemului Da Vinci XI – a devenit un adevărat miracol pentru pacienții cu patologie pelvină, mai ales în cazurile de afecțiuni uterine. Această tehnologie de ultimă oră aduce o serie de beneficii remarcabile pentru pacienți și chirurgi deopotrivă, revoluționând modul în care astfel de intervenții chirurgicale delicate sunt efectuate.

Dr. Dragos Iuga este medic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sondaj INSCOP: Opiniile românilor despre războiul din Ucraina, conflictul Israel – Hamas și apartenența la NATO și UE

Publicat

sondaj inscop: opiniile românilor despre războiul din ucraina, conflictul israel

Aproximativ jumătate dintre români sunt de părere că Rusia este principalul vinovat de declanșarea războiului din Ucraina, iar aproape două treimi cred că, pentru a se opri războiul, Rusia ar trebui să se retragă și să returneze Ucrainei teritoriile ocupate, potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSCOP la comanda New Strategy Center. 

În același timp, părerile privind câștigătorul războiului din țara vecină sunt împărțite, 34.5% dintre respondenți fiind de părere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ASF: Polițele de asigurare Euroins încetează de drept. Ce trebuie să facă șoferii

Publicat

asf: polițele de asigurare euroins încetează de drept. ce trebuie

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) amintește că joi, 7 decembrie, poliţele de asigurare emise de Euroins Asigurare Reasigurare S.A. încetează de drept.

Potrivit sursei citate, excepţie fac contractele de asigurare încadrate în clasa de asigurări 15 – Garanţii.

Acestea vor înceta la data de 5 februarie 2024, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, cu modificările și completările ulterioare.

”Șoferii care dețin încă polițe RCA încheiate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe