Connect with us

EVENIMENT

Primul CLUB de jazz din Cluj-Napoca se DESCHIDE în fostul cinematograf Edison (Steaua Roșie)

Publicat

jazz in the park 2 e1719819646543.jpg

Primul club de jazz din Cluj-Napoca se deschide în fostul cinematograf Edison (Steaua Roșie). Fondul Jazz in the Park revine odată cu Jazz in the Park Competition 2024. Comunitatea este invitată să susțină tinerii artiști și deschiderea acestui club de jazz.

„Fondul Jazz in the Park, modalitatea prin care comunitatea din Cluj a susținut o serie întreagă de proiecte culturale, va fi relansat la Jazz in the Park Competition 2024, cel mai mare concurs de jazz din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EXCLUSIV. Cazuri cutremurătoare de abuz asupra copiilor, la Cluj. Peste 700 de persoane, inclusiv victime, au sunat la 119

Publicat

telefon abuz copii 119.jpg

119 este numărul unic destinat cazurilor de abuz împotriva copiilor. Este vorba de orice formă de abuz, exploatare sau neglijare a minorului. Iar cazurile nu sunt puține.

Serviciul de Call Center 119, destinat sesizării cazurilor de abuz împotriva copiilor, a fost operaționalizat în anul 2022. De atunci și până acum, la numărul 119, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj au fost înregistrate 5.653 de apeluri.

Cazuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pasaj subteran la Alba Iulia, în zona Stadion. Licitația pentru servicii de proiectare, lansată de Primărie. Care sunt cerințele

Publicat

pasaj subteran la alba iulia, în zona stadion. licitația pentru

Pasaj subteran la Alba Iulia, în zona Stadion. Primăria Alba Iulia a lansat o licitație pentru servicii de proiectare pentru construirea unui pasaj subteran la intersecția dintre Calea Moților cu B-dul Republicii și B-dul Revoluției 1989, în zona Stadion Unirea. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului, în grafic. Tarcea: Se lucrează, chiar dacă afară sunt 32 de grade

Publicat

centrul de varstnici 2.png

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului au avansat în ultimele luni și sunt în grafic, a arătat viceprimarul Dan Tarcea, aflat într-o vizită pe șantier.

Viceprimarul Dan Tarcea a efectuat marți o vizită inopinată pe șantierul viitorului centru pentru vârstnici de pe Calea Baciului, numărul 18. El a prezentat stadiul lucrărilor și câteva caracteristici ale viitorului centru de bătrâni.

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 160 de elevi din 30 de județe vor învăța la Colegiul Militar din Alba Iulia, în anul școlar 2024-2025

Publicat

peste 160 de elevi din 30 de județe vor învăța

Cele 168 de locuri disponibile în anul școlar 2024 – 2025 în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost ocupate de elevi cu medii de admitere cuprinse între 9,96 și 7,84.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe