Connect with us

EVENIMENT

Principesa Margareta a României a fost iubita fostului premier al Marii Britanii. Cei doi s-au revăzut la funeraliile reginei

Publicat

principesa margareta a româniei a fost iubita fostului premier al

Revedere emoționantă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Principesa Margareta a României s-a revăzut, după mulți ani, cu unul dintre foștii săi iubiți. Acesta a fost, la un moment dat, unul dintre cei mai puternici membri ai guvernului de la Londra și al Partidului Laburist după Tony Blair. De ce s-au despărțit după numai cinci ani.

Iubirea dintre Principesa Margareta a României și un fostul premier al Marii Britanii

Majestatea Sa Margareta și Principele Consort au participat luni la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Printre invitați s-a aflat și Gordon Brown, fost ministru britanic de finanțe si premier al Regatului Unit, cel cu care Principesa Margareta a României a avut o relație de aproximativ cinci ani.

Potrivit cotidianului The Telegraph, cei doi s-au cunoscuta acum mai bine de 30 de ani, în…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Câți militari participă la parada de Ziua Națională. A început defilarea. VIDEO

Publicat

câți militari participă la parada de ziua națională. a început

Astăzi este o zi specială pentru România, așa că preşedintele Klaus Iohannis n-a stat pe gânduri și a ținut să le ureze românilor un sincer ”La mulţi ani!” cu ocazia Zilei Naţionale a României, într-un mesaj postat pe Twitter dis de dimineață, de la ora 7:00.

YouTube video

Update, ora 11.30. Din cauza vremii nefavorabile din București la paradă nu vor fi nici zboruri de avioane de luptă, nici de elicoptere.

Update, ora 11.10. Parada a început la ora 11.00, cu intonarea imnului național. Asistă mai puțină lume decât de obicei, din cauza vremii nefavorabile din București (ploaie, frig și vânt puternic). Locotenent-colonelul Gheorghiță Vlad este cel care conduce parada, sub privirile președintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Națională a…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Neamţ: De Ziua Naţională, doi pompieri au arborat drapelul pe Vârful Toaca din Ceahlău

Publicat

drapel varful toaca ceahlau neamt

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doi pompieri din cadrul ISU „Petrodava” Neamţ au arborat Drapelul pe vârful Toaca din masivul Ceahlău, la peste 1.900 metri altitudine.

Plutonierul adjunct Ciprian-Mario Grecu şi plutonierul Samuel Găvriluţ au început ascensiunea de la primele ore ale dimineţii, astfel încât să poată da onorul la Drapel înaintea colegilor de tură care fac acest lucru, zilnic, la ora 08,00.

Astfel, cei doi pompieri au reuşit să urce pe vârful Toaca, la 1.904 metri altitudine, şi să ridice drapelul, ca un semn de cinstire a Zilei Naţionale a României.

„Dragostea faţă de ţară şi locurile natale sunt calităţile pompierilor nemţeni, care sunt la datorie acolo unde este nevoie. Felicitări pentru dăruire”, a transmis conducerea ISU „Petrodava” Neamţ.

Cei doi pompieri fac parte din echipa reprezentativă a instituţiei care a ocupat anul acesta locul al treilea la concursul „Cel mai puternic pompier”.

Gestul lor de a urca Drapelul pe cel mai înalt punct din judeţ a fost făcut în numele tuturor colegilor din cadrul ISU „Petrodava” Neamţ.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Parada militară din Bucureşti, de Ziua Națională a României. Peste 1500 de militari defilează pe sub Arcul de Triumf

Publicat

parada militara bucuresti 1 dece,brie arcul de triumf

Peste 1.500 de militari și specialişti defilează la Parada de Ziua Naţională a României, Sunt prezente circa 120 de mijloace tehnice.

Participă militari și specialiști din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicații Speciale şi Administrația Națională a Penitenciarelor, a anunțat MApN

Parada militară de la București a început de la ora 11.00.

În deschiderea manifestării, s-a intonat Imnul Naţional de către muzicile militare ale Garnizoanei Bucureşti, alături de baritonul Ştefan Alexandru Constantin, solist al Ansamblului Artistic „Doina” al Armatei, şi corul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”.

În timpul intonării Imnului de stat, au fost trase douăzeci şi una de salve de tun.

parada militara 1 decembrie ziua nationala a romaniei

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă pentru reîntregirea neamului românesc. Ulterior, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria eroilor care s-au jertfit pentru unitate.

Asistă la paradă premierul Nicolae Ciucă, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, membri ai Guvernului, şefi de instituţii, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai cultelor religioase, politicieni, veterani.

Fondul sonor al defilării este asigurat de muzicile militare ale Armatei, din garnizoana Bucureşti: Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, Muzica militară a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi Muzica militară a Brigăzii 1 Mecanizate „Argedava”.

Cu ocazia Zilei Naţionale, au loc ceremonii militare în garnizoanele din întreaga ţară.

În toate instituţiile militare din ţară se arborează Drapelul naţional, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se ridică Marele Pavoaz.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Parada din București fără avioane, din cauza vremii

Publicat

Avioanele nu vor survola la parada de la București. Potrivit generalul Daniel Petrescu, s-a luat această decizie din cauză că plafonul de nori este foarte jos. ANM a anunțat că nebulozitatea va fi persistentă și sunt condiții de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare, dar și condiții de formare a poleiului.

„Din păcate nu vom putea survola la București. Prognoza nu ne permite. Asta nu înseamnă că avioanele noastre nu pot zbura pe o astfel de vreme”, spune la Euronews generalul Daniel Petrescu.

Șeful Statului Major al Apărării precizează că plafonul de nori este foarte jos și avioanele nu pot zbura în siguranță în formațiile stabilite pentru paradă.

La București, nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40 – 50 km/h.

Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima va fi de 0…1 grad.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe