Connect with us

EVENIMENT

Procesiune de RUSALII la Cluj-Napoca. Care este traseul

Publicat

catedrala ortodoxa e1718710970370.jpg

Clujenii sunt invitați să participe duminică, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru roadele pământului, la sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Începând cu ora 17.00, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Urșii au devenit o PROBLEMĂ națională. Ce spune un fost director al APM Cluj

Publicat

urs pixabay e1694766217911.jpg

Ursul brun, fala munților Carpați, a devenit, în ultimii ani, o problemă  pe  care autoritățile nu știu să o gestioneze. Înmulțirea populației de urs coroborată cu reducerea arealului au dus la o ciudată întrepătrundere a interacțiunii om-animal. Din păcate, nu întotdeauna această intersectare se termină bine pentru om.

Ultimul exemplu este unul elocvent.  Tânăra de 19 ani ucisă de un urs în Bucegi arată clar, dacă mai era nevoie, că ursul, un animal…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pepco a retras de la vânzare o păpușă cu risc de sănătate pentru copii. Alertă pentru părinți: se poate returna fără bon

Publicat

pepco a retras de la vânzare o păpușă cu risc

Pepco a retras de la vânzare o păpușă. Este vorba despre articolul PLU 596593 Păpușă Maya Moya Mia Ultra Glow, cu accesorii, cod EAN: 2200159659366.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ce pot învăța copiii la clubul de engleză organizat de Biblioteca Județeană Alba. O nouă întâlnire va fi în 16 iulie

Publicat

video: ce pot învăța copiii la clubul de engleză organizat

Copiii au ocazia să învețe, prin joc și cântec, noi cuvinte în engleză, la Clubul „English 4  Kids”, organizat la Biblioteca Județeană Alba. O nouă întâlnire va fi marți, 16 iulie, de la ora 10.00, la sediul instituției.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Încă un studiu pentru Aquapark-ul din Grigorescu. Între timp, clujenii „iau cu asalt” parcurile acvatice din județele învecinate

Publicat

aquapark proiect 1.jpg

În timp ce temperaturile ridicate trimit familiile clujene către facilitățile de agrement din alte județe pentru petrecerea timpului liber, Primăria mai achiziționează un studiu pentru aquapark-ul din Grigorescu.

Primăria Cluj-Napoca a lansat recent o licitație pentru achiziția de servicii studiu geotehnic pentru viitorul aquapark din Grigorescu. Obiectivul denumit „Complex de agrement Aquapark Ștrand Grigorescu” va fi situat pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe