Connect with us

EVENIMENT

”Produs in Sibiu”: Din septembrie începe o nouă campanie pentru promovarea producătorilor locali din județul Sibiu

Publicat

produs in sibiu
sursa foto: Sibiu100

A șasea editie a campaniei “Produs in Sibiu”, prin care sunt promovați micii producători din Sibiu a inceput, odată cu venirea toamnei. Membrii comunității sibiene au astfel posibilitatea să cunoască și să sprijine produsele locale.

Un efort colosal și un concept inedit, menit să ajute întreprinzători locali din Sibiu să își promoveze produsele.

Campania ”Produs in Sibiu” începe în a doua jumătate a lunii septembrie, iar organizatorii spun că o vor ţine activă, pe cât mai multe canale de comunicare posibile, până la finalul anului, pentru a aduce notorietate susţinută pe produsele create în comunitatea sibiană.

Lucian Vlad, manager al Asociației „Produs în Sibiu”, spune că ”Produs în Sibiu” este o campanie inițiată de către asociația cu același nume în anul 2011.

”Iniţial, acum zece ani, am pornit orientaţi către marile companii, care şi-au deschis fabrici şi făceau o treabă foarte bună în Sibiu. De anul trecut însă, pe fondul pandemiei şi al problemelor din comunitate (situaţie care i-a pus la încercare serioasă pe producători), am considerat că e vital ca producătorii locali să fie parte din viața noastră de zi cu zi. Descoperim în fiecare zi produse locale, de la alimente la mobilier, îmbrăcăminte, decorațiuni etc”.

Produs in Sibiu. Cui se adresează campania

”Campania se adresează sibienilor, însă şi turiştilor care ajung în Sibiu. Pentru că vrem, totodată, să fim un exemplu şi pentru comunităţile, pentru judeţele din jurul nostru. Atenţia noastră e orientată spre micul producător local, pentru că simţim că acesta are nevoie de putere de comunicare, putere de marketing, putere pentru a se face cunoscut şi a îşi prezenta eficient produsele.

produs in sibiu 2 sursa sibiu 100

sursa foto: Sibiu100.ro

Nevoia de a fi integrat în opțiunile zilnice ale consumatorilor sibieni e rolul pe care ni-l asumăm. Dacă nu vom opta să cumpărăm de la producătorii locali, ci aprecierea noastră se manifestă doar la nivel declarativ, impersonal, suntem vinovați de dispariția lor”, a spus Lucian Vlad.

”Sunt două posibilităţi de a identifica micii producători: după o documentare care se întinde pe aproximativ jumătate de an, îi găsim noi şi îi aducem spre zona de certificare, ori ne găsesc ei pe noi. Noi facem o analiză şi, în situaţia în care respectiva afacere  are un minim necesar şi o putem încadra în categoria micilor producători (are un angajat, are o firmă, îşi plăteşte dările către Stat etc.), poate fi parte din campanie.

Să vă dau un exemplu: în Sibiu sunt mulţi producători de miere. Noi putem să extragem însă doar o poveste. Chiar dacă avem o sută de producători de miere, facem povestea unui singur producător. Desigur, şi ceilalţi producători din acelaşi domeniu de activitate pe care îi identificăm sunt opţiuni. Şi ei vor apărea în articolele noastre. Suntem preocupaţi şi interesaţi de toţi, însă nu putem să îi includem pe toţi în povestea despre domeniul respectivei săptămâni”.

Deci, în concluzie, îi găsim noi pe producătorii locali, pe de o parte, şi ne pot găsi şi ei, lucru care se întâmplă în proporție destul de mare.

sursa: Sibiu100.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe