Connect with us

EVENIMENT

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în intervalul 12 iunie – 10 iulie

Publicat

ploaie vara

Administrația Națională de Meteorologie a emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 12 iunie – 10 iulie Meteorologii anunță că temperaturile vor fi în general apropiate pentru cele normale, excepție prima săptămână a intervalului prognozat, când va fi mai răcoare. De asemenea, sunt prognozate aporturi diferite de precipitații, în diverse regiuni ale României.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 10 iulie

Săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile vestice și sudvestice.

Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sud-vest, în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali.

Săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în sud-vest și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general aporpiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent local.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lunea Mare, ziua în care începe Săptămâna Patimilor. Semnificații, TRADIȚII și obiceiuri

Publicat

paste pixabay.webp.webp

Azi e Lunea Mare, ziua în care începe Săptămâna Patimilor, săptămâna premergătoare Paștilor, în care creștinii se pregătesc pentru întâmpinarea sărbătorii Învierii Domnului.

Săptămâna Patimilor este o săptămână plină de tradiții și obiceiuri la creștini, scrie Alba24.ro.

La biserică, în Lunea Mare se citește istoria lui Iosif cel preafrumos, patriarhul din Vechiul Testament în care Biserica a văzut preînchipuirea lui Hristos.

Acasă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AȚI VĂZUT-O? Tânără de 26 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

cioban tarcea elena 2 e1714385430839.jpeg

„La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că CIOBAN TARCEA ELENA, în vârstă de 26 de ani, în cursul zilei de 26 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, a plecat de la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1,65 m, 60 de kilograme, păr blond, lung, prins în coadă, ochi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Independentul Sabin Sărmaș și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Cluj-Napoca. A strâns peste 5.000 de semnături

Publicat

sarm 1.jpg

Sabin Sărmaș și-a depus, luni, oficial, candidatura ca independent la Primăria Cluj-Napoca la alegerile din 9 iunie la Biroul Electoral Municipal, după ce a strâns peste 5.000 de semnături.

Acesta a declarat că i s-a spus, înainte, de a anunța că va candida că nu are nicio șansă dacă nu are un partid în spate, dar a demonstrat că, împreună cu echipa sa, poate aduna, ”pe bune”, un număr de 5.321 de semnături.

”Este o performanță pe care și partidele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât vor CHELTUI românii pentru masa de Paşte? Consumatorii se așteaptă la prețuri cu 30% mai mari decât anul trecut

Publicat

masa de paste scaled.jpg

Românii își plănuiesc să cheltuiască, în medie, între 400 și 1.000 de lei pentru masa de Paște anul acesta, potrivit unui studiu citat de Agerpres. O treime dintre români se așteptă la prețuri cu 30% mai mari decât anul trecut.

Aproape jumătate (49%) dintre participaţii la un studiu derulat de EY intenţionează că cheltuiască pentru masa de Paşte sume cuprinse între 400 de lei şi 1.000 de lei. 77% au spus că nu au economisit pentru a realiza achiziţiile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe