Connect with us

EVENIMENT

Prognoza până la mijlocul lunii iulie: Temperaturile medii vor urca peste cele normale

Publicat

Arhivă foto

Temperaturile medii vor urca peste cele normale pentru această perioadă în ultima decadă a lunii iunie și la începutul lunii iulie, potrivit prognozei pe patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021:

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021:

Cu excepția regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării.

În jumătatea vestică a țării cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar în rest vor fi apropiate de cele nomale pentru această perioadă.

Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021:

Exceptând regiunile sud-estice, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, mai ales în extremitatea de vest a țării, unde abaterea față de mediile săptămânale va fi mai accentuată.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.07.2021 – 12.07.2021:

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, cercetat penal după ce a condus băut. Ce alcoolemie avea, la volan

Publicat

bărbat din ocna mureș, cercetat penal după ce a condus

Un bărbat din Ocna Mureș este cercetat penal după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost oprit de polițiști, pe o stradă din oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, 15 aprilie, în jurul orei 12.50, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 68 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din oraș. Se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare Cod GALBEN de furtună pentru Cluj și alte 22 de județe

Publicat

furtuna 1 scaled e1685194692906.jpg

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe, valabilă până miercuri după-amiaza şi o informare pentru toată ţara, valabilă până joi seara, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor, de marţi, ora 15:00, până miercuri, la ora 15:00, în Banat, sudul Crişanei, Transilvania şi în zonele montane, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Șofer din câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. unde a

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un autoturism care era condus de un tânăr de 29 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

bărbat din aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție.

Un bărbat din Aiud a fost prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal. Acesta a fost identificat în valea Inzelului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 15 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un bărbat de 67 de ani, din Aiud, în timp ce pescuia în Valea Inzelului. Din 9 aprilie, pescuitul prin orice metodă, în perioada de prohibiție, este interzisă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe