Connect with us

EVENIMENT

Program Zilele orașului Câmpeni, 23 – 25 august. Concerte, târgul meșterilor populari și campionat de șah pentru copii

Publicat

program zilele orașului câmpeni, 23 – 25 august. concerte, târgul

Program Zilele orașului Câmpeni, 23 – 25 august. Zilele orașului Câmpeni – târg moțesc de tradiții și obiceiuri strămoșești vor avea loc în perioada 23 – 25 august. Din cadrul evenimentului nu vor lipsi concertele și târgul meșterilor populari. De asemenea, sâmbătă va avea loc un campionat de șah pentru copii. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Caniculă și FURTUNI în Cluj și în alte județe, până joi

Publicat

1724228085 ploi torentiale furtuna cluj scaled e1717054624347.jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi atenționări de caniculă, dar și de furtuni, până joi, 22 august. Clujul este sub atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică și o avertizare Cod Portocaliu de caniculă. 

Cod Galben de miercuri, 21 august, ora 14.00 până joi, 22 august, ora 2.00 – instabilitate atmosferică

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

TOP cele mai căutate locuri de muncă în vara 2024

Publicat

oameni locuri de munca joburi
arhiva foto

TOP cele mai căutate locuri de muncă în vara 202. Posturile de şofer, manager şi asistent medical se află în topul primelor trei cele mai căutate locuri de muncă, de la începutul verii şi până în prezent, reiese dintr-o analiză realizată de o platformă de recrutare online.

Conform datelor centralizate de eJobs, cu 150.000 de interogări pe site, joburile de şofer au fost cele mai căutate de către candidaţi, iar cei mai mulţi au fost interesaţi de oportunităţile disponibile pentru şoferii de categorie B, şoferii de tir sau cei de distribuţie.

A doua cea mai căutată poziţie a fost cea de manager, în creştere importantă faţă de primele luni ale anului 2024, în condiţiile în care candidaţii au efectuat 115.000 de interogări în platformă după acest cuvânt-cheie.

Clasamentul continuă cu poziţia de asistent medical, care a avut 87.000 de interogări pe platforma specializată.

După primele trei locuri, ierarhia continuă cu posturile de operator call center (64.000 de căutări) şi inginer, cu specializările de inginer constructor, inginer mecanic, inginer de instalaţii, inginer electric şi inginer chimist.

De asemenea, persoanele care au fost interesate de posturile de call center au căutat în special oportunităţi pentru vorbitorii de spaniolă, de italiană, de franceză şi de engleză.

A crescut numărul persoanelor care preferă munca de acasă

În plus, căutările pentru care au fost folosite cuvintele cheie „remote” şi „acasă” au înregistrat o creştere faţă de începutul anului, până la 30.000 de interogări.

În schimb, au fost înregistrate 320.000 de aplicări de la începutul lunii iunie şi până la ora actuală pentru joburile ce permit munca de acasă.

Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu net al celor care sunt angajaţi ca şoferi variază între 4.000 de lei şi peste 12.000 de lei, în cazul şoferilor de tir care operează curse internaţionale.

Care este salariul mediu și care sunt cele mai multe locuri de muncă disponibile

Totodată, salariul mediu net al unui asistent medical este de aproximativ 4.800 de lei, iar pentru un operator call-center de 3.500 de lei.

Media salarială pentru un contabil se situează la 5.000 de lei pe lună, în timp ce un specialist în resurse umane câştigă aproximativ 4.500 de lei pe lună.

De la începutul verii şi până în prezent, angajatorii au postat 65.000 de locuri de muncă pentru care au fost cumulate 2,2 milioane de aplicări.

Pe platforma eJobs.ro sunt disponibile, în acest moment, 23.000 de locuri de muncă, dintre care 700 pentru postul de şofer, 4.500 pentru asistent medical, 500 pentru contabil şi 2.700 pentru lucrători în call-centere.

În acelaşi timp, angajatorii au 800 de locuri de muncă pentru ingineri, iar la nivel general 900 de posturi afişate sunt „remote”.

sursa: Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Un deținut prins cu droguri în Penitenciarul Aiud, iertat de magistrații din Alba. Motivul: A urmat un curs de consiliere antidrog

Publicat

un deținut al penitenciarului aiud a înscenat că și a luat

Un deținut care a fost prins cu droguri în Penitenciarul Aiud a fost iertat de magistrații Tribunalului Alba. Judecătorii au luat în calcul, în decizia lor, că bărbatul a urmat un curs antidrog și că a regretat fapta. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Demolarea garajelor merge mai departe la Cluj-Napoca. Dan Tarcea: Vom continua până vom demola și ultimul garaj

Publicat

garaje e1724223208480.jpg

Până în prezent, municipalitatea clujeană a demolat peste 6.000 de garaje din oraș, conform viceprimarului Dan Tarcea. Procesul va continua până la ultimul garaj de pe spațiul public.

Peste 6.000 de garaje au fost demolate de pe spațiul public din Cluj-Napoca, a declarat viceprimarul Dan Tarcea. Procesul va continua, însă următoarea etapă va fi mai dificilă din cauza provocărilor legate de terenurile de sub garaje.

„Până în acest moment, am demolat peste…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe