Connect with us

ACTUALITATE

Programul festivităților de deschidere a anului școlar, în unități de învățământ din Alba. Ora la care încep evenimentele

Publicat

scoli licee alba1 1000x600.jpg

Aproape 50.000 de elevi și preșcolari din județul Alba încep noul an școlar, luni, 5 septembrie. Vor avea un an cu structură complet nouă și cu mai multe schimbări în activitatea de educație.

Majoritatea unităților de învățământ organizează luni festivități de început de an școlar. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că nu sunt restricții în ceea ce privește participarea părinților la aceste evenimente.

PROGRAMUL festivităților de început de an școlar la unități de învățământ din județul Alba

  • Colegiul Național Militar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Codul galben de ceață, prelungit până la ora 12:00 la Botoșani

Publicat

ceata 2 1000x600.jpg

Publicitate

Meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 12:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, au transmis responsabilii ISU Botoșani.

Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, au mai transmis reponsabilii ISU Botoșani.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou

Publicat

dimitrie cel nou.webp.webp

Publicitate

Acest cuvios a trăit în secolul al XIII-lea, pe vremea Imperiului româno-bulgar într-un sat de pe malul râului Lom, numit Basarabov. Încă de când era copil s-a făcut păstor de vite şi oi. Atunci paşii l-au dus către oamenii călugării, care vieţuiau în mănăstirile din apropierea satului. De la ei s-a deprins cu postul, înfrânarea, rugăciunea si cu viata retrasa de lume.

Nu după mult timp, lăsându-şi părinţii si fraţii si, „luându-şi crucea”, a intrat într-o mănăstire. Ajungând desăvârşit întru toate faptele bune, Dumnezeu a hotărât să-l mute către „cele de sus”. Cunoscând ziua mutării din viaţa aceasta,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod GALBEN de ceață până la ora 10:00 în județul Botoșani

Publicat

ceata 1.jpg

Publicitate

ISU Botoșani a anunțat că meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 10:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

“Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani, Dorina Lupu.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

A fost semnată recepția lucrărilor pentru reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri de la Roma

Publicat

druum roma.jpg

Publicitate

Noul lider al administrației publice de la Roma, primarul Cosmin Cîșlariu, a anunțat că din prima zi de mandat, a semnat recepția lucrărilor pentru proiectul „Reabilitare infrastructura rutieră afectată de viituri în comuna Roma”.

Acest proiect, cu o valoare de 3.000.000 de lei, reprezintă un pas important în refacerea drumurilor noastre și asigurarea siguranței și confortului în trafic.

“De asemenea, am făcut un nou pas important pentru dezvoltarea comunei, prin depunerea unui proiect la Compania Națională de Investiții pentru modernizarea a 2,6 km de drumuri. Acest demers face parte din angajamentul nostru de a îmbunătăți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe