Connect with us

EVENIMENT

Progres semnificativ pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii Moldovei A7. Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul Dumbrava-Mizil

Publicat

lucrari lotul 1 autostrada Moldovei

Progres semnificativ pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii Moldovei A7. Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul Dumbrava-Mizil, cu un avans de 7% în plus, față de finalul lunii februarie. Mai mult decât atât, avansul lucrărilor la podurile de pe tronson a ajuns la 68%.

Potrivit ministrului Transporturilor Sorin Grindenau, citat de Daily Business, asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57 % pe primul lot al Autostrăzii Moldovei. Progresul din martie este de 57%, cu două procente peste graficul GANTT pe care l-a solicitat ministrul Transporturilor.

lucrari santier autostrada moldovei a7 1

Anunțul a fost făcut joi, 21 februarie 2024, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta a precizat că lucrările la lotul 1 al Autostrăzii A7 avansează, fiind înregistrat un nou avans de 7 %, la finalul lunii februarie fiind la 50 % execuție.

lucrari santier lotul 1 Autostrada Moldovei Retter

Astfel, cu mobilizarea foarte bună a celor de la Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti, se poate ajunge fără probleme la 65 % la sfârșitul lunii aprilie.

lucrari santier autostrada moldovei a7 4

De la începutul anului 2024, Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a avut o mobilizare masivă pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii Moldovei.

lucrari santier autostrada moldovei a7 5

Constructorul a profitat la maxim de condițiile meteorologice favorabile, iar lucrările au continuat chiar și duminica, ceea ce a determinat un avans semnificativ față de estimări.

Reamintim că lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii Moldovei A7 are o lungime de 21 de kilometri și termen oficial de finalizare octombrie 2024.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident cu un mort pe Autostrada Transilvania. O mașină a intrat într-un camion

Publicat

accident autostrada transilvania 1000x600.jpeg

Un bărbat a murit sâmbătă într-un accident pe Autostrada Transilvania. Acesta a intrat cu mașina într-un camion.

Pompierii din Turda au avut sâmbătă o intervenție la un grav accident rutier petrecut pe autostrada A3. Șoferul unei mașini care a intrat în coliziune cu un camion a murit pe loc.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona km 30.
La fața locului au ajuns o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atelier de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș. Se fac înscrieri până în 30 iunie

Publicat

atelier de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la

La Sebeș va fi organizată a parta ediție a workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatră”. Organizatorii dau detalii despre înscrieri.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Voluntarii Festivalului de teatru de la Alba Iulia, premiați. Ce spun despre experiența din culisele spectacolelor

Publicat

video: voluntarii festivalului de teatru de la alba iulia, premiați.

Voluntarii care s-au implicat în desfășurarea Festivalului de teatru de la Alba Iulia au fost premiați, sâmbătă, de organizatori.

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din cinci localități din județul Alba au intrat deja în vacanța de vară. Vor relua cursurile la toamnă

Publicat

elevii din cinci localități din județul alba au intrat deja

Elevii din cinci localități din județul Alba au intrat deja în vacanță. Aceștia vor relua cursurile la toamnă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe