Connect with us

EVENIMENT

Prosopul utilizat de Kobe Bryant la meciul său de retragere, vândut la licitaţie cu 33.000 de dolari

Publicat

prosop
Sursa foto: cnn.com

Prosopul pe care regretatul baschetbalist american Kobe Bryant l-a ţinut pe umeri cu ocazia discursului său de retragere, după ultimul său meci în NBA, a fost vândut la licitaţie cu 33.000 de dolari, anunţă presa americană, citată de agenţia EFE.

Un suporter a luat prosopul respectiv de pe umerii lui Bryant, în momentul în care acesta se îndrepta către vestiare, pe 13 aprilie 2016, după ce a înscris 60 de puncte în cursul meciului câştigat de echipa sa, Los Angeles Lakers, în faţa formaţiei Utah Jazz (101-96).

La finalul pattidei respective, Byant a ţinut deja faimosul său discurs de retragere, pe care l-a încheiat cu expresia: „Mamba out”.

Cumpărătorul prosopului a mai achiziţionat, în cadrul licitaţiei care a avut loc duminică, şi un bilet utilizat la meciul dintre Lakers şi Jazz.

„Este un fan devotat al lui Lakers”, a precizat Jeff Woolf, preşedintele Iconic Auctions, casa care a organizat licitaţia desfăşurată duminică.

Kobe Bryant, supranumit „Black Mamba”, a încetat din viaţă, la vârsta de 41 ani, în urma unui accident de elicopter produs în luna ianuarie, în apropiere de Los Angeles, în care au mai decedat alte opt persoane, între care şi fiica sa Gianna.

El şi-a petrecut întreaga sa carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.
AGERPRES

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vreme rece până sâmbătă. Unde vor mai fi ploi, vânt puternic sau ninsori. Atenționarea meteorologilor

Publicat

vreme rece până sâmbătă. unde vor mai fi ploi, vânt

Va fi vreme rece până sâmbătă, 20 aprilie, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În unele zone va mai ploua și va fi vânt puternic. La altitudini mari vor fi semnalate lapoviță și ninsori.

Până în 20 aprilie, ora 9.00, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Joi (18 aprilie), temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului și pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina au fost oprite, din cauza ninsorii, vântului puternic și temperaturilor scăzute

Publicat

lucrările de deszăpezire pe dn 67c transalpina au fost oprite,

Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina au fost oprite. În zonă se înregistrează lapoviţă, ninsoare şi vânt puternic.

„Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, temperaturi foarte scăzute, vânt puternic. Angajaţii nu pot să intervină pentru continuarea acţiunilor de pe DN 67 C, pentru că se expun unui pericol real. S-a luat decizia încetării pe sectorul periculos.

Dacă vom putea în perioada aceasta să mai lucrăm, vom lucra la indicatoare sau la alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine nu poate vota la alegerile locale din 9 iunie. Decizia BEC

Publicat

1713427904 vot stampile vot alegeri e1679916197713.jpg

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat o hotărâre care prevede că alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară începând cu data de 11 aprilie 2024, nu-şi pot exercita dreptul de vot la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din 9 iunie, arată Agerpres.

Potrivit documentului menţionat, în cazul alegătorului cu domiciliul în străinătate care şi-a stabilit reşedinţa în ţară anterior datei de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, după controale la pensiuni, cluburi, magazine. Nereguli constatate

Publicat

amenzi de peste 1,4 milioane lei date de isu alba,

Reprezentanții ISU Alba au dat amenzi de peste 1,4 milioane lei după controale la pensiuni, restaurante, cluburi, magazine, unități de producție. Verificările au fost derulate în primele trei luni ale anului.

În perioada 1 ianuarie – 31 martie, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au derulat 179 controale la obiective având destinaţia de:

turism, comerţ, cluburi, asistenţă socială și producţie.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe