Connect with us

EVENIMENT

Protest CIUDAT: Vopsea roșie aruncată în fața sediului Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie

Publicat


protest

Un protest a avut loc luni în faţa sediului Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie, două persoane aruncând cu vopsea roşie în dreptul porţii de intrare în instituţie.

Totodată, aceştia au blocat cu un lacăt poarta de intrare a maşinilor în curtea instituţiei, potrivit unor surse judiciare.

Cei doi au venit, luni dimineaţă, cu un autoturism, au comis actele de vandalism şi au plecat înainte să fie prinşi.

Aceştia ar face parte din mişcarea #Rezist, sursa menţionată afirmând că unul dintre ei ar fi fost Cristian Mihai Dide. AGERPRES

 

Sursa foto: Evoluție În Instituție / Facebook

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Incendiu puternic la o hală industrială din Câmpia Turzii, județul Cluj. Focul se întinde pe o suprafață de 4.000 de mp

Publicat

incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineața, la o hală din Câmpia Turzii din județul Cluj. Din primele informații, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au fost alertați în jurul orei 7.30 despre un incendiu de amploare la o hală industrială din Câmpia Turzii.
La locul incendiului pompierii intervin cu cinci autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de aproximatriv 4000 mp.
Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii.
Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului.

Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent.

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un TIR, în Brașov. Trei persoane rănite

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un TIR, s-a produs miercuri seara pe DN 13, în orașul Brașov.

Potrivit ISU Brașov, în urma impactului au fost rănite trei persoane.

La evenimentul rutier, pompierii brașoveni au intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apa și spumă și două echipaje SMURD.

La locul accidentului se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Citește mai departe

EDUCATIE

Două medalii de aur şi patru de argint, obținute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori

Publicat

Două medalii de aur şi patru de argint au fost obținute de elevii români la a XVI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe, desfăşurată în perioada 3 – 12 decembrie, în Qatar, la Doha, potrivit Ministerului Educației.

Olimpicii români laureaţi cu aur sunt Ioana Mădălina Cărăuş (clasa a IX-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi Vlad Ştefan Oros (clasa a IX-a/Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timişoara).

Medaliile de argint au fost adjudecate de Raisa Axenie (clasa a X-a/Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din Bucureşti), Ştefan Eduard Doliş (Colegiul Naţional “Gheorghe Vrânceanu” din Bacău), Mircea Andrei Ţop (clasa a X-a/Colegiul Naţional “Decebal” din Deva) şi Vlad Iova (clasa a X-a/Colegiul Naţional “Emanoil Gojdu” din Oradea).

Lotul olimpic a fost coordonat de Daniela Bogdan (coordonator la nivel naţional şi responsabil pentru disciplina chimie), profesor la Colegiul Naţional “Sf. Sava” din Bucureşti, Traian Şaitan (responsabil biologie), inspector general MEC, şi Victor Păunescu (responsabil fizică), profesor la Colegiul Naţional “Octav Onicescu” din Bucureşti. În calitate de observator a participat Adriana Simona Popescu, inspector în cadrul ISJ Constanţa.

Structura Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe pentru Juniori implică susţinerea a trei probe: două probe teoretice (individuale) şi una practică – experiment/laborator (pe echipe, formate din 3 elevi), cu subiecte din trei discipline (chimie, fizică şi biologie).

La ediţia din acest an au participat peste 400 de elevi din 70 de ţări. AGERPRES

Sursa foto: edu.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bărbat accidentat grav de o mașină pe trecerea de pietoni, în București

Publicat

smurd

Un bărbat a fost rănit grav după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni, miercuri seară, pe bd. Ferdinand din Capitală, sensul de mers către şos. Mihai Bravu.

Conform Brigăzii Rutiere, pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În timpul cercetărilor la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier, trafic rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

Citește mai departe