Connect with us

ACTUALITATE

PSD Botoșani condiționează susținerea noii conduceri a Consiliului Județean de realizarea „Listei 75 plus”

Publicat

doina.jpg

Publicitate

PSD Botoșani a anunțat, în contextul constituirii noului Consiliul Județean, că va condiționa sprijinul pentru noul președinte Valeriu Iftime de angajamentul acestuia că va continua proiectele din „Lista 75 plus” care au fost inițiate în mandatul Doinei Federovici și care se află în prezent în diverse stadii de realizare.

Social-democrații consideră că abandonarea acestor proiecte de către noua conducere ar prejudicia interesul public și ar irosi banii colectați din taxele și impozitele plătite de botoșăneni.

I-am spus «Lista 75 plus», pentru că noul președinte ar trebui să vină cu proiecte dânsului în plus față de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Femeie de 42 de ani, din Botoșani, arestată pentru mai multe infracțiuni de furt

Publicat

1730115297 furt geanta poseta portofel portmoneu.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de arestare emis de Judecătoria Botoșani, pe numele unei femei, de 42 de ani, din municipiul Botoșani.

 

Aceasta ar fi comis mai multe furturi din buzunare, în zona Pieței Centrale și a cartierului Grivița, din municipiul Botoșani.

 

Femeia a fost depistată în municipiul Botoșani, fiind reținută și, ulterior escortată către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Publicitate


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Cei doi vicepreședinți sunt din Dorohoi

Publicat

iftime 1000x600.jpg

Publicitate

Luni, într-un cadru festiv, noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Valeriu Iftime, dar și consilierii județeni, au depus jurământul. Cei doi vicepreședinți cu care Valeriu Iftime se va consulta în problemele județului sunt ambii din Dorohoi.

Primul, din partea PSD, Dorin Birta, a mai fost pe această poziție în mandatul Doinei Federovici. Celălalt vicepreședinte este Constantin Bursuc, un om de afaceri din Dorohoi, unul dintre pilonii liberali din cel de al doilea municipiu al județului.

În prezența prefectului Dan Nechifor, dar și a numeroși primari, Valeriu Iftime a fost învestit în funcția de președinte al…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bicicliști și pietoni, din municipiul Botoșani, amendați pe capete de polițiști, după o acțiune amplă

Publicat

pietoni.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare abateri ale biciliștilor.

 

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 120 de persoane, dintre acestea, 23 de pietoni și 18 biciliști și au fost controlate 48 de autovehicule.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 23.000 de lei, dintre acestea 17 fiind aplicate pentru abateri ale pietonilor, iar 9 pentru abateri ale biciliștilor.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un motociclist din Flămânzi, care dat o raită prin oraș după ce s-a îmbătat

Publicat

motociclisti1.jpg

Publicitate

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Flămânzi, o motocicletă condusă de un tânăr, din aceeași localitate.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO cu caracter ilustrativ

Publicitate

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe