Connect with us

EVENIMENT

PSD declanșează atacul la Nicușor Dan. Îi cer demisia printr-un mesaj furibund

Publicat

psd declanșează atacul la nicușor dan. Îi cer demisia printr un

Înainte cu doar cinci luni de cel mai important moment politic al anului, rotativa guvernamentală, PSD iese la atac și cere demisia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, formațiunea amintind de o promisiune electorală a acestuia. Într-o postare pe pagina de Facebook a partidului, PSD îl acuză pe Nicușor Dan că a promis că salvează Bucureștiul, dar a livrat „doar nesimțire și indolență”.

PSD cere demisia lui Nicușor Dan

Nicușor Dan declara în 2012, atuni când candida la funcția de primar general al Capitalei ,că își va da demisia dacă nu rezolvă problema câinilor fără stăpân din București. Însă, la apropae 11 ani de la acea promisiune o femeie în vârstă de 44 de ani a fost ucisă de câini lângă Lacul Morii din Sectorul 6.

După acest incident, PSD a ieșit la atac și cere demisia…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Noi, cei din linia a doua. Jakab Melinda (coregraf): Nu lucrezi doar cu corpuri fizice, lucrezi și cu EMOȚII

Publicat

jakab melinda 1 e1712916483459.jpg

„Lacul Lebedelor”… Sau poate „Giselle”… Ori poate preferați ceva contemp. Renumita coregrafă americană Martha Graham spunea: „Dansul este limbajul ascuns al sufletului”. Dansatorul este cel care-și deschide sufletul în fața celor care-l admiră. A fi coregraf înseamnă a alcătui o poveste pe sufletul tău din sufletele celor pe care-i strunești.

Jakab Melinda a început dansul, mai exact baletul, de la vârsta de 4 ani. Bunica ei și-a dorit să fie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LISTA trenurilor speciale care vor circula în minivacanța de 1 Mai și de Paști. CFR anunță un program cu mai multe facilități

Publicat

lista trenurilor speciale care vor circula în minivacanța de 1

CFR Călători anunță un program de transport special în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Mai multe trenuri spre destinații turistice și facilități vor fi puse la dispoziția călătorilor în perioada 1 -6 mai 2024.

Astfel, în timpul zilelor cu trafic intens, CFR Călători va extinde capacitatea de transport pentru a satisface cererea sporită de călătorii către cele mai populare destinații turistice din țară.

Mersul trenurilor se schimbă pentru minivacanța de 1 Mai și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scutul pădurii: polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei

Publicat

scutul pădurii: polițiștii din alba au confiscat 566 mc de

În doar două zile, polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei, în cadrul unei acțiuni ce a vizat prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 11-12 aprilie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Imagini spectaculoase din elicopter de pe Autostrada Moldovei A7. Grinzi produse direct pe șantier, pe lotul 1 Dumbrava – Mizil. Progres semnificativ al lucrărilor

Publicat

autostrada moldiovei a7 2 aprilie 2024

Progres semnificativ al lucrărilor de pe lotul 1 din Autostrada Moldovei A7. Lucrările avansează în rimt alert. Sumarul ultimelor două săptămâni arată că s-au produs direct pe șantier și apoi s-au montat nu mai puțin de 14 grinzi pe lotul 1 Dumbrava – Mizil.

Imagini aeriene spectaculoase au fost surprinse din elicopter.

Lucrările la Autostrada A7 Ploiești – Buzău continuă să avanseze cu rapiditate. Imaginile filmate dintr-un elicopter arată ultimele progrese realizate pe lotul 1 Dumbrava – Mizil de Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti.

autostrada moldiovei a7 3 aprilie 2024

În cadrul celei de-a doua săptămâni de muncă intensă, alte 14 grinzi au fost montate sâmbătă, 13 aprilie.

Cele 14 grinzi, care au 40 de metri lungime, au fost produse direct pe șantier, ca urmare a unei inovații a constructorului Retter, acestea fiind fabricate cu instalația proprie a constructorului.

autostrada moldovei a7 aprilie 2024

Reamintim că la jumătatea lunii martie asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul 1 Dumbrava-Mizil, cu un avans de 7% în plus față de finalul lunii februarie și cu două procente peste graficul GANTT pe care îl solicitase ministrul Transporturilor.

autostrada moldovei a7 1 aprilie 2024

Lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii Moldovei A7 are o lungime de 21 de kilometri și termen oficial de finalizare octombrie 2024.

Citește mai departe