Connect with us

EVENIMENT

Razie într-o localitate din Maramureș: Trei tineri din Bistrița-Năsăud, prinși cu 45 de pliculeţe cu o substanţă albă, posibil interzisă

Publicat

arhiva foto

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în urma unei razii auto efectuate în comuna Bogdan Vodă, mai multe pliculeţe cu substanţă albă, posibil interzisă, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

„Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus – ITPF Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor specifice, a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, care circula pe raza localităţii Bogdan Vodă.

În autoturism se aflau trei tineri, cetăţeni romani, cu vârste de 22, 24 şi 32 de ani, toţi trei domiciliaţi pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, iar în urma controlului efectuat, au fost descoperite, în cotiera autoturismului, 45 de pliculeţe care conţin o substanţă albă, posibil a fi interzisă la deţinere”, a spus Iulia Stan.

Potrivit acesteia, substanţa a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează a fi trimisă la un laborator de specialitate pentru expertiză.

În cauză se fac verificări pentru documentarea întregii activităţi sub directa coordonare a unui procuror, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Gramul de aur a câștigat 24,4 lei în ultimele 12 luni

Publicat

aur pixabay.com .jpg

Prețul la gramul de aur a crescut vineri la 318,3617 lei, mai sus cu aproape 18 lei față de începutul anului, în timp ce metalul galben a fluctuat între 2.156 și 2.172 dolari/uncie. Comparativ cu acum un an prețul s-a majorat cu aproape 24,4 lei.

Mulți economiști au atras atenția asupra faptului că stabilitatea leului, principalul instrument folosit de BNR în lupta cu inflația, alături de nivelul dobânzii de referință, nu are în spate fundamente economice…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Isaura, o fată de 13 ani din Cluj-Napoca, a dispărut de acasă. Dacă o vedeți, sunați la Poliție sau la 112

Publicat

pantir isaura ovidia e1710703208804.jpg

Isaura, o fată de 13 ani din Cluj-Napoca a dispărut, sâmbătă, de acasă, și nu a mai revenit, Poliția făcând apel la clujeni să ajute la găsirea ei. 

”La data de 16 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul cănumita Isaura Ovidia Panțir, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat la data de 16 martie a.c., în jurul orei 12.00, de pe strada Bobâlnei din municipiu, iar până în prezent nu a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Plafonarea prețurilor la energie: ANRE propune o perioadă de tranziţie de un an pentru ieşirea din schema de plafonare

Publicat

plafonarea prețurilor la energie: anre propune o perioadă de tranziţie

Plafonarea prețurilor la energie. Ministerul Energiei a lansat vineri, în dezbatere publică, un proiect de ordonanță pentru modificarea OUG 27/2022 privind plafonarea preţurilor la energie. Obiectivele acestuia vizează un preţ corect pe facturile românilor, în contextul scăderii preţurilor la energie electrică şi gaze naturale. De asemenea, se urmărește crearea cadrului pentru trecerea etapizată la o piaţă mai competitivă și se propune eliminarea „taxei pe soare”.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Future Economy Summit & Networking la Cluj. Clujenii interesați se mai pot înscrie la eveniment

Publicat

event.jpg

Ritmul și natura schimbărilor economice din era „instantului” pot crea provocări oamenilor de business în trasarea unei viziuni pe termen lung.

Future Economy Summit & Networking, event organizat prin platforma X Party and Networking (XPN) alături de Cluj IT Cluster, reunește în 21 martie la Cluj-Napoca, reprezentanți de top ai sectoarelor de business, academice si de reglementare din sfera tehnologiei și inovației, industriei si energiei pentru discutii tematice…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe