Connect with us

EVENIMENT

Recensământ 2022: A fost PRELUNGITĂ perioada de autorecenzare

Publicat

computer recensamant sursa alba24 autorecenzare

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunțat vineri Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS). Reamintim că perioada de autorecebzare din cadrul Recensământ 2022 a fost stabilită până duminică, 15 mai 2022.

Potrivit președintelui INS, autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare.

Recensământ 2022: A fost PRELUNGITĂ perioada de autorecenzare. În jur de 450.000 de chestionare completate într-o săptămână

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicități pe parcursul unei săptămâni.

Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare că în ultima săptămână nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000-450.000 de chestionare finalizate”, a declarat Tudorel Andrei.

Acesta a anunțat că perioada de autorecenzare, care inițial trebuia să se termine în 15 ami, a fost prelungită până în 27 mai.

„Cel puțin două criterii ne-au dus la analizarea unei asemenea situații: în primul rând interesul populației și iî al doilea rând o posibilă cale de reducere a costurilor recensământului populației și locuințelor”, a adăugat președintele INS.

(sursa: Mediafax)

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca

Publicat

dhc 5 scaled e1713360490494.jpg

Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), inițiator și organizator al festivalului Romanian Creative Week Iași, proprietar al brandului internațional de modă irina schrotter.

„Prin acordarea acestei distincții, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca recunoaște contribuția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

efectele consumului exagerat de fast food asupra sănătății. calorii, grăsimi și

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli de inimă, diabet de tip 2, afecțiuni ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”

Publicat

opera e1585817587946.jpg

Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.

Pentru a celebra Anul Puccini în România, Opera Națională Română în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim, pune în scenă celebra operă “Tosca”. Premiera are loc în două reprezentații, sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, la ora…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

dotări pentru colegiul militar din alba iulia: mobilier, materiale didactice

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar preuniversitar din subordinea Statului Major al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe