Connect with us

EVENIMENT

Reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public. Precizările ANRE

Publicat

reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice

Reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunțat aprobarea unor noi reguli privind racordarea pe bază de licitație a locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii cu datorii la ANAF nu vor mai putea să își vândă locuințele sau terenurile. Ce vor trebui să prezinte la notar. PROIECT

Publicat

câte case, apartamente și terenuri au fost vândute în luna

Românii cu datorii la ANAF nu vor mai putea să își vândă locuințele sau terenurile. Ministerul de Finanțe a publicat în dezbatere un proiect care prevede obligativitatea solicitării prezentării la notar a certificatelor de atestare fiscală, de fiecare dată când are loc un transfer al dreptului de proprietate asupra unor clădiri sau terenuri, atât de către proprietarii bunurilor cât și de către persoanele cărora li se transferă dreptul de proprietate. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Două minore din Alba, dintr-un centru de plasament, martore în timp ce o colegă întreținea relații intime cu un bărbat

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Două minore din Alba, dintr-un centru de plasament, martore în timp ce o colegă întreținea relații intime cu un bărbat, într-o mașină. Este un nou caz șocant care s-a petrecut pe raza județului Alba.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la o hală din Apahida, stins rapid datorită intervenției unui pompier aflat în timpul liber

Publicat

incendiu hala apahida.jpg

Un incendiu izbucnit miercuri la o hală din comuna Apahida a fost stins rapid datorită intervenției prompte a unui pompier aflat în timpul liber.

Un apel de urgență privind un incendiu la o hală din Apahida a fost primit miercuri la prânz de ISU Cluj, alertând forțele de intervenție din Cluj-Napoca, Dej și Turda, care au pornit către locul incidentului.

Focul, limitat de un pompier aflat în timpul liber

Daniel Telecan, pompier în cadrul Detașamentului 1 era…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer bulgar, condamnat după șapte ani de la producerea unui accident mortal, pe Autostrada A1, Sebeș-Sibiu. Doi oameni au murit

Publicat

Șofer bulgar, condamnat după șapte ani de la producerea unui

Un șofer bulgar a fost condamnat după șapte ani de la producerea unui accident mortal pe Autostrada A1, Sebeș-Sibiu. După șapte ani magistrații Judecătoriei Sebeș au dat o primă decizie pentru ucidere din culpă. 

Citește mai departe