Connect with us

ACTUALITATE

Remize în primele meciuri din etapa 26 din Superliga: Chindia – U Cluj şi Mioveni-Rapid

Publicat

remize în primele meciuri din etapa 26 din superliga: chindia

Remize în primele meciuri din etapa 26 din Superliga: Chindia – U Cluj şi Mioveni-Rapid

Adrian Mutu, antrenor Rapid

UPDATE 

Chindia Târgovişte – U Cluj 2-2
Neguţ (64-penalty), Boldor (90+5) / Thiam (44), Gomes (51)

Mioveni – Rapid 0-0

////////////////////////////////

Partida Chindia Târgovişte-‘U’ Cluj va începe la ora 17.00. Gazdele se află pe locul 10 în clasamentul Superligii după o serie de rezultate pozitive.

Chindia are 29 de puncte din 25 de partide. Oaspeţii stau mai prost în clasament având doar 24 de puncte obţinute în acelaşi număr de partide.

CS Mioveni-Rapid Bucureşti va începe la ora 20.00. Deşi sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar 17 puncte, argeşenii nu au mai pierdut de cinci etape. Rapid se află pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de podium. Formaţia din Giuleşti are 45 de puncte.

Sursa Mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

În atenția fermierilor: APIA Botoșani trece la penalități

Publicat

fermieri 960x600.jpg

APIA Botosani a finalizat în data de 31 mai 2023 primirea, fără penalități, a cererilor de plată aferente  intervențiilor în sectorul vegetal și zootehnic finanțate din Fondul european de garantare agricolă şi de la bugetul de stat  și a intervenţiilor specifice dezvoltării rurale delegate. Și în acest an marcat de schimbarea modului de abordare a asigurării finanțării,  reguli noi, condiții de eligibilitate adaptate noilor cerințe impuse de PAC, solicitanții de sprijin financiar au manifestat un interes sporit față de intervențiile și schemele de plăți care beneficiază de fonduri alocate prin PNS 2023- 2027.

Astfel, un număr de 27.699 solicitanți au depus cereri de plată pentru o suprafață  de 292.829,88 ha, reprezentând un…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bani aruncați pe Apa Sâmbetei la Vârfu Câmpului: baraj neterminat de 35 de ani, pod în construcție de 30 de ani

Publicat

baraj 1000x600.webp.webp

Două obiective foarte importante pentru locuitorii din nordul extrem al Moldovei, așteaptă de trei decenii să fie finalizate de statul român. Este vorba despre un baraj și un pod peste râul Siret. Cu barajul s-au cheltuit milioane de euro deja, dar tot nu știe nimeni când va fi terminat, relatează Adevărul.

În timp ce în țările civilizate de pe Glob, construcția unui baraj de dimensiuni mici sau medii durează cel mult câțiva ani, în România se întâmplă se treacă mai bine de trei decenii fără ca lucrările să fie gata. Iar barajul de la Vârful Câmpului, județul Botoșani, este un exemplu de manual. Barajul de la Vârfu Câmpului trebuia să stăvilească apele Siretului și să protejeze localnicii de inundații.

În plus, lacul de acumulare…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Mănăstirea Guranda din Botoșani și-a serbat hramul prin Liturghie arhierească

Publicat

hram sfanta treime manastirea guranda foto constantin comici 16 960x600.jpg

În ziua Praznicului Sfintei Treimi, Mănăstirea Guranda hramul. Cu acest prilej numeroşi credincioşi din zona Botoșanilor și nu numai au participat la slujba Sfintei Liturghii, care a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, relatează Doxologia.

Credincioși din întreg județul Botoșani au luat parte luni, 5 iunie 2017, de sărbătoarea Sfintei Treimi, la hramul Mănăstirii Guranda. Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, alături de un sobor de preoți și diaconi, din care a făcut parte și părintele arhimandrit Ioan Harpa, stareţul Mănăstirii Popăuţi şi exarh de zona Botoşani.

În cuvântul de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Scandal terminat în arestul IPJ Botoșani. Tânăr reținut după ce a amenințat cu un cuțit un client dintr-un bar

Publicat

cutit.jpg

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au anunțat că au emis la data de 4 iunie 2023 o ordonanță de reținere,  pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, furt calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 3 spre 4 iunie, în jurul orei 01:00, ar fi provocat scandal în incinta unui  local public, din municipiul Botoșani, apoi ar fi sustras un cuțit cu care l-ar fi amenințat pe unui dintre clienții localului.

“Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe