Connect with us

EVENIMENT

Remus Lăpușan (PSD): Construirea parcurilor industriale în puncte strategice din județ, cheia dezvoltării sustenabile a Clujului

Publicat

rl 1000x600.jpg

Deși administrația locală a recunoscut necesitatea și importanța acestor parcuri industriale și tehnologice, lucrurile s-au mișcat foarte greu în această direcție în ultimii 12 ani. Avem cele trei vestite TETAROM-uri în zona Cluj-Napoca, dar nimic în celelalte zone urbane ale județului, susține Remus Lăpușan, candidat PSD pentru Consiliul Județean Cluj.

În 2012, Alin Tișe, președinte al Consiliului Județean Cluj, a promis că va deschide încă două parcuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UE a interzis folosirea unei substanțe chimice periculoase, în producerea ambalajelor care intră în contact direct cu alimentele

Publicat

ue a interzis folosirea unei substanțe chimice periculoase, în producerea

O substanță chimică sintetică care se folosește la producerea ambalajelor pentru produse alimentare a fost interzisă în a mai fi folosită în UE. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de furtuni în Alba și alte județe din țară până vineri dimineața. Caniculă în sudul țării

Publicat

avertizare cod galben de furtuni în alba, sâmbătă după amiaza. localitățile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de furtuni pentru județul Alba și alte zone din țară. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică până vineri dimineața.

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi reguli în școli, propuse de minister: ”Sală de detenție” pentru elevii care deranjează orele, note la purtare în fiecare modul

Publicat

noi reguli în școli, propuse de minister: ”sală de detenție”

.Noi reguli în școli sunt propuse de Ministerul Educației. Au fost puse în dezbatere publică proiecte privind Statutul elevului și Regulamentul de funcționare al unităților de învățământ.

Citește mai departe

EVENIMENT

O nouă facultate și un nou institut de cercetare, înființate la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj

Publicat

umf1 e1689169236228.jpeg

Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” (UMFIH) Cluj-Napoca a aprobat înființarea unei noi facultăți, de Asistență Medicală și Științe ale Sănătății, și a unui nou Institut de Cercetare Avansată.

Rectorul Anca Buzoianu a declarat pentru Cluj24 că prin cele două noi proiecte, UMFIH ”face un pas important spre viitor, în dezvoltarea educației și cercetării medicale.

”Noua Facultate de Asistență Medicală și Științe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe