Connect with us

EVENIMENT

Report de peste 30 de milioane de lei la Joker şi peste 7 milioane de lei la Loto 6/49

Publicat

loto

Reportul la categoria I a jocului Joker este de 30,48 milioane lei (peste 6,15 milioane de euro) la extragerile loto de duminică. De asemenea, la Loto 6/49, aceeaşi categorie, va fi în joc o sumă de aproape 7,1 milioane de lei (peste 1,43 milioane de euro), informează Loteria Română.

Astfel, la Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 7,1 milioane lei (peste 1,43 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,47 milioane lei (aproximativ 499.400 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 30,48 milioane lei (peste 6,15 milioane de euro).

La categoria a II-a, la acelaşi joc, reportul este în valoare de peste 209.600 de lei (peste 42.300 de euro), iar la categoria a III-a se înregistrează un report de peste 120.800 de lei (peste 24.400 de euro).

La Noroc Plus este în joc la categoria I un report de peste 136.000 de lei (aproximativ 27.500 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 145.300 de lei (aproximativ 29.400 de euro), iar la categoria a II-a reportul este de peste 98.500 de lei (aproximativ 20.000 de euro). La Super Noroc este in joc un report cumulat în valoare de aproximativ 31.000 de lei.

Potrivit comunicatului, la tragerile loto de joi, 14 octombrie, Loteria Română a acordat peste 18.700 de câştiguri în valoare totală de peste un milion de lei. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

FOTO: Cinci copii și doi adulți răniți într-un accident în județul Buzău. Mașina în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

ialomita 2

Cinci copii și doi adulți au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, în localitatea Glodeanu Sărat din județul Buzău. Autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit ISU Ialomița, accidentul s-a produs în jurul orei 20:40, în localitatea Glodeanu Sărat, județul Buzău.

În eveniment a fost implicat un autoturism, în care se aflau 7 persoane, din care cinci copii, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, o autospecială tip ATPVM de la ISU Buzau și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Buzău.

ialomita 1

În evenimentul rutier au fost implicate șapte persoane conștiente și neîncarcerate( 2 persoane adulte și cinci minori), care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior o persoană minoră cu vârsta de aproximativ 15 ani a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Urziceni.

Celelalte echipaje medicale au preluat celelalte persoane pe care le-au transportat la spital în municipiul Buzău.

Pompierii ialomițeni au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Artmark: Lucrări semnate de artişti de top, scoase la licitaţie

Publicat

info art
sursa foto: Facebook / InfoArt

Lucrări de grafică, acuarelă, picturi în ulei de mici dimensiuni, gravuri semnate de artişti precum Theodor Pallady, Theodor Aman, Rudolf Schweitzer-Cumpăna şi Francisc Gall vor fi scoase la vânzare la preţuri accesibile, pe 27 ianuarie, la licitaţia a două colecţii de artă transilvănene, organizată de Artmark.

Potrivit Artmark, Theodor Pallady, unul dintre cei mai importanţi artişti români, este prezent în cadrul licitaţiei cu opt opere. Desenele sau acuarelele „La Nestor”, „Colecţionarul Lazăr Munteanu”, „Aşteptare”, „Portretul unui domn”, „La cigarette (portretul lui Zadurovici)”, „Portretul Elizei” se scot la licitaţie pentru preţul unitar de pornire de 250 de euro, iar compoziţiile „La cafeneaua Corso” şi „Căruţaş” pentru preţul unitar de pornire de 300 de euro.

Primul artist modern român, Theodor Aman, este prezent cu gravura „Orientală”, care are preţul de pornire de 500 de euro, iar artistul Rudolf Schweitzer-Cumpăna cu patru opere ce au preţuri de pornire între 100 de euro („Trecători”) şi 600 de euro („La Cârciumă” sau „Case în Argeş”).

Preţurile de pornire pentru lucrările de mici dimensiuni semnate de Francisc Gall variază între 150 şi 600 de euro, iar sculptura „Muză” realizată de Marcel Guguianu are un preţ de pornire de 800 de euro.

Cele peste 200 de opere de artă din cadrul sesiunii pot fi admirate, în regim gratuit, la Palatul Cesianu-Racoviţă. Expoziţia este deschisă publicului larg de luni până duminică, în intervalul orar 10,00 – 20,00. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Ameninţare falsă cu bombă într-un local din centrul Ploieştiului. Poliția îl caută pe cel care a sunat la 112

Publicat

112 1000x600

Un local din centrul municipiului Ploieşti a fost vizat, duminică seară, de o ameninţare falsă cu bombă. Apelantul, care a fost identificat de autorităţi, este căutat de poliţişti.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 20,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că o bombă va exploda la un local din municipiu.

„În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului şi asigurând zona. Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme”, a precizat sursa citată.

Apelantul a fost identificat, iar în prezent se fac verificări pentru depistarea lui şi luarea măsurilor legale ce se impun. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

LISTA medicilor de familie care au încheiat contracte cu CNAS pentru testarea COVID-19. Peste 3.800 de cabinete înscrise

Publicat

test 6.jpg

Peste 3800 de medici familie au încheiat contracte pentru testarea în vederea depistării COVID-19 pentru toţi pacienţii care se încadrează în definiţiile de caz ale INSP. Lista cabinetelor a fost publicată duminică pe site-ul Ministerului Sănătăţii (MS).

Lista cabinetelor de medicină de familie care vor efectua testări, având încheiate contracte cu casele de asigurări de sănătate, postată pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro., este în dinamică, se precizează într-o informare transmisă de minister.

DOCUMENTUL poate fi studiat AICI

„Ministrul Sănătăţii, prof. dr. Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluţia pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare şi monitorizare.

Ministrul Sănătăţii mulţumeşte medicilor de familie pentru implicare şi îi încurajează să participe în număr cât mai mare la efortul naţional de control al pandemiei şi de reducere a numărului de cazuri grave şi de decese, care se poate realiza numai prin solidaritate şi profesionalism”, se arată în informarea citată.

Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe