Connect with us

ACTUALITATE

Restricții de circulație în Cluj-Napoca. Zone închise sau doar cu accesul riveranilor. Lucrări în zona Podului Porțelanului

Publicat

podul portelanului.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunţă o serie de restricţii ale cirulaţiei autovehiculelor.

„În perioada 30.11-19.12.2022 se impun următoarele restricții de circulație pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiție „Pod peste râul Someșul Mic situat pe strada Porțelanului din municipiul Cluj-Napoca (podul Porțelanului)”:

– închiderea circulației autovehiculelor pe podul vechi de pe strada Porțelanului, respectiv pe strada Porțelanului, de la intersecția cu strada Tăbăcarilor înspre strada Nădășel;

– pe strada Nădășel, tronsonul cuprins între strada Nicolae Românul și strada…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Fact checking-ul săptămânii: Există cutremur provocat artificial? Nu! Vezi cele mai virale teorii ale conspirației pe fondul situației catastrofale din Turcia

Publicat

fact checking ul săptămânii: există cutremur provocat artificial? nu! vezi cele

Context

Programul de Cercetare Asupra Frecvențelor Aurorale Active (HAARP) este o unitate de cercetare operată de Universitatea din Alaska, Fairbanks. Unitatea transmite semnale radio de înaltă frecvență în cel mai înalt punct al atmosferei, ionosferă, folosind 360 de transmițătoare radio și 180 de antene. Instalația se întinde pe aproximativ 14 hectare (0,14 kilometri pătrați) în apropiere de orașul Gakona, Alaska, care se află la aproximativ 250 de kilometri nord-est de Anchorage, cel mai mare oraș din Alaska.

Nu există dovezi științifice care să susțină…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Compania mamă a Euroins România reclamă un „atac coordonat” din partea ASF. Scandal de proporții în asigurări

Publicat

compania mamă a euroins românia reclamă un „atac coordonat” din

Piața asigurărilor din România se confruntă cu un nou scandal de proporții.

Eurohold Bulgaria AD, compania mamă a asiguratorului Euroins, reclamă un ”atac organizat” al unor angajați de nivel înalt din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și al unor persoane implicate în criza City Insurance.

Vizată ar fi Euroins România, iar scopul, spun reprezentanții companiei bulgare, ”ar putea consta în sechestrarea rapidă a activelor asigurătorului, provocând o criză de lichiditate în sector, cu impact major”.

Potrivit unui comunicat transmis Alba24, ”în atacul împotriva Euroins România ar putea fi implicați mai mulți angajați de…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mai mulți copii morți și răniți după ce un autobuz a intrat intenționat într-o grădiniță, în Montreal (Video)

Publicat

mai mulți copii morți și răniți după ce un autobuz

Doi copii au murit şi alţi şase au fost răniţi după ce un autobuz a intrat miercuri dimineaţă într-o grădiniţă din Laval, o suburbie din zona Montreal, a anunţat poliţia.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 08:30 (15:30, ora României), când copiii sunt aduşi şi lăsaţi de părinţi la grădiniţă.

Circumstanţele din jurul accidentului sau un posibil motiv nu au fost imediat clare. 

Un martor ocular a declarat că el şi un grup de părinţi au încercat să salveze copiii prinşi sub autobuz şi au reuşit să îl domolească pe şofer, care se…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Sunt miliardarii mai deștepți decât restul oamenilor? – studiu

Publicat

sunt miliardarii mai deștepți decât restul oamenilor? – studiu

Inteligența te ajută să faci bani, dar doar până la un punct, arată un studiu recent. Cu alte cuvinte, cei foarte bogați, multimiliardarii, nu sunt deloc mai inteligenți decât oamenii obișnuiți, cei cu averi incomparabil mai mici sau cu salarii pentru care nu simt nevoia să fie lăudați.

Pentru foarte multă vreme a existat convingerea că între inteligența unei persoane și capacitatea ei de a face o avere considerabilă, de ordinul miliardelor de dolari, este o strânsă legătură. Cu cât mai inteligent, cu atât mai mare averea.

S-a dovedit însă că acesta e…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe