Connect with us

EVENIMENT

RESTRICȚII de circulație la Cluj cu ocazia Sports Festival 2024 și TIFF.23

Publicat

acces interzis.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație în oraș cu ocazia Sports Festival 2024 și TIFF.23.

„Pentru buna desfășurare a evenimentului ”The Power of Sports – Sports Festival” (13 iunie – 16 iunie 2024, în intervalul orar 8.00 – 23.00), au fost instituite următoarele restricții de circulație:

RESTRICȚII de circulație la Cluj cu ocazia Sports Festival 2024 și TIFF.23

• închiderea traficului rutier pe Aleea Stadion din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cod Portocaliu de caniculă, dar și ploi torențiale în județul Alba pentru ziua de sâmbătă. Când vor fi furtuni, vijelii și fulgere

Publicat

cod portocaliu de caniculă, dar și ploi torențiale în județul

Județul Alba se află sub două avertismente meteo emise de meteorologi, sâmbătă, 22 iunie. Este vorba despre un Cod Portocaliu de vijelii, furtuni, ploi torențiale și grindă. Acesta va intra în vigoare în a doua parte a zilei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Secretele pepenilor de Dăbuleni. Mariana Stoicea vinde de 30 de ani la Alba Iulia, cel mai renumit soi de lubeniță

Publicat

video: secretele pepenilor de dăbuleni. mariana stoicea vinde de 30

Secretele pepenilor de Dăbuleni. De 30 de ani, Mariana Stoicea vine în fiecare vară la Alba Iulia. Își așează tarabele în piață și timp de câteva luni vinde cea mai bună lubeniță. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ORDONANȚĂ: Resursele minerale neenergetice, o ALTERNATIVĂ în realizarea tranziției la energie verde

Publicat

ordonanta.jpg

Resursele minerale neenergetice sunt o alternativă importantă în realizarea tranziției la energie verde și combaterea efectelor schimbărilor climatice. Ordonanța de urgență privind modificarea și completarea Legii minelor nr. 85/2003 a fost aprobată, astăzi, în ședința Guvernului.

Pe fondul contextului geo-politic internațional provocat de războiul din Ucraina, Uniunea Europeană recunoaște că securitatea și sustenabilitatea aprovizionării cu energie pot fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Duminică: Localnicii din Poșaga vor vota iar pentru alegerea primarului. La primul tur candiații PNL și PSD au fost la egalitate

Publicat

duminică: localnicii din poșaga vor vota iar pentru alegerea primarului.

La Poșaga, duminică, 23 iunie se va organiza un nou tur de scrutin, după ce în 9 iunie candidații PSD și PNL au ieșit la egalitate. Mai exact au obţinut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690. 

Citește mai departe