Connect with us

EVENIMENT

Restricții de circulație pe DN 7 în județul Vâlcea. Se execută lucrări de reparație pe mai multe porțiuni de drum

Publicat

Centrul INFOTRAFIC anunță că marți, 12 aprilie, sunt instituite restricții de circulație pe mai multe porțiuni din DN 7 în județul Vâlcea. Se execută lucrări de reparație.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, marți, 12 aprilie 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa lucrări de reparații pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, astfel:

– DN 7, km. 203 – 204+200 de metri, în afara localității Brezoi, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de desfundare a șanțurilor, între orele 07:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic;

– DN 7, km. 237 – 238, în afara localității Râul Vadului, județul Vâlcea, au loc lucrări de reparații a suprafeței carosabile, între orele 07:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție în zona lucrărilor, asigurându-se temeinic înainte de schimbarea benzii de circulație și să evite efectuarea depășirilor sau manevrelor periculoase.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a reușit un polițist din Alba să completeze greșit un proces verbal. Eroare comisă l-a ajutat în instanță pe șoferul amendat

Publicat

cum a reușit un polițist din alba să completeze greșit

Un șofer din Alba care a mers în instanță pentru a cere anularea unei amenzi, a primit ”ajutor” chiar din partea poliției. Mai exact, din partea polițistului care l-a amendat. 

Este vorba despre o amendă de 1305 și 6 puncte de penalizare, primită după ce șoferul ar fi încălcat viteza legală pe raza localității Sântimbru.

În instanță, în data de 21 martie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au analizat procesul verbal și imaginile de pe radar și au descoperit o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

1711473031 e factura.png

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la 31 mai. 

Asta însemană că cei care nu transmit  facturile în sistemul RO e-Factura vor fi sancționați de la 1 iunie. Momentan este vorba despre un proiect de lege ce va fi adoptat în cursul acestei săptămâni, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce adeverință trebuie. Precizările Casei de Pensii Alba

Publicat

pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri. Casa Județeană de Pensii Alba a transmis marți precizări cu privire la depunerea documentelor care atestă realizarea sporurilor/veniturilor nepermanente și a veniturilor lunare brute, care pot fi valorificate conform prevederilor Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii. 

Legea nr. 360/2023 prevede că în termen de 6 luni de la intrarea în vigoare, pensiile stabilite conform legislației anterioare și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a obținut un nou record pentru România, la Campionatul European din Polonia

Publicat

atletul din cugir, vasile hârjoc, a obținut un nou record

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a participat recent în Polonia, la ”European Masters Athletics Championships Indoor 2024 ”. Acesta a stabilit și un nou record pentru România. Campionatul a avut loc în perioada 17-23 martie 2024. La eveniment au participat peste 3.200 de sportivi. 

Performanța atletului a fost făcută publică de reprezentații Primăriei Cugir, într-o postare pe Facebook.

La proba de 3000 m individual, în sală, Vasile Hârjoc legitimat la CS Metalurgistul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe