Connect with us

EVENIMENT

Restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă. unde

CNAIR anunță restricții de circulație pe un segment din autostrada A1 Sebeș-Deva-Timișoara. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Avertizare meteo: Cod portocaliu și galben de CANICULĂ și disconfort termic ridicat. Harta zonelor vizate

Publicat

avertizarea cod portocaliu de caniculă, prelungită de anm până joi,

Avertizare meteo: Cod portocaliu și galben de CANICULĂ și disconfort termic ridicat. Harta zonelor vizate. Mai multe zone din țară se află joi, 22 august, sub avertizare meteo cod portocaliu și galbn de caniculă și disconfort termic ridicat.

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi avertizări meteo cod portocaliu și galben de caniculă și disconfort termic accentuat. Zonele afectate sund sudul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogea continentală.

harta meteo cod portocaliu de canicula 22 august 2024

Potrivit ANM, în sudul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei și în Dobrogea continentală va fi disconfort termic ridicat și caniculă.

Temperaturile maxime vor fi în general de 34…36 de grade. Noaptea va fi local tropicală, cu minime cuprinse între 17 și 21 de grade.

În următoarele zile valul de căldură se va extinde în aproape toată țara.

COD PORTOCALIU

Pentru data de 23 august este în vigoare un cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat. Sunt vizate județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București.

Valul de căldură va persista pentru a unsprezecea zi consecutiv.

În județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și în municipiul București va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

În general temperaturile maxime vor fi de 36…37 de grade, iar minimele de 20…21 de grade.

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Casa de Pensii Cluj: 80% din pensiile recalculate au crescut. Au fost analizate 177.000 de dosare. Formula de calcul

Publicat

pensii e1593416797815.jpg

La data de 1 septembrie 2024 va intra în vigoare Legea nr. 360/2023, noua lege a pensiilor, care urmează să înlocuiască complet Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. La nivelul Casei Județene de Pensii Cluj, un procent de 80 % din pensiile recalculate au crescut, iar în urma recalculării nicio pensie nu va scădea. În situația în care, ca urmare a recalculării drepturilor de pensie, rezultă un cuantum al pensiei mai mic decât cel aflat în plată, se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Absolvenții de liceu se pot înscrie la programe universitare de licență duală, din septembrie. Anunțul ministrului Educației

Publicat

absolvenții de liceu se pot înscrie la programe universitare de

Absolvenții de liceu se pot înscrie la programe de studii universitare de licență în sistem dual, din septembrie. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Ligia Deca.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce decizie au luat magistații din Blaj în cazul unui bărbat care s-a înarmat cu un cuțit și și-a atacat fosta iubită

Publicat

polițist local din alba, condamnat după ce a lovit o

Un bărbat din Roșia de Secaș s-a îmbătat, a luat în mână un cuțit și a mers către casa fostei sale iubite. Ce a urmat a făcut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe