Connect with us

EVENIMENT

Restricții de tonaj pe DN 1, la intrarea în București

Publicat

Arhivă foto

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că de vineri se impun restricții pentru mașinile mai mari de 3,5 tone pe DN1, la intrarea în București.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, restricțiile sunt impuse de vineri, de la ora 15.30, pe DN1, pe sectorul cuprins între intersecția DN1 cu bulevardul Ion Ionescu de la Brad și strada Constantin Dobrogeanu Gherea.

Decizia a fost luată ca urmare a tasărilor apărute la breteaua pasajului Aerogării.

Restricțiile sunt impuse mașinilor de peste 3,5 tone.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023. Zodia care descoperă secrete bine ascunse de partener, ies la lumină infidelitățile

Publicat

horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023. zodia care descoperă

Horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023, anunță multe suișuri și coborâșuri pentru toți cei 12 nativi. O zodie află că a fost mințită de partenerul de viață. Vezi și tu ce îți rezervă destinul în ultima zi a săptămânii. Întâmplările de mâine îți pot marca destinul.

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2023

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este posibil să te afli într-o situație dificilă sau complicată. Nu ezita, însă, să apelezi la prietenii tăi care te vor ajuta enorm și îți vor oferi sprijinul lor. Bazează-te pe ei în astfel de situații dificile. Ești norocos să ai asemenea persoane lângă tine, bineînțeles că le iei și apărarea atunci când au nevoie.

Vezi și Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Un fenomen astral aduce schimbări majore pentru zodia Rac. Vești bune pentru…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou lider european vorbește despre al Treilea Război Mondial. Declarațiile controversate atacă SUA. „Noi suntem doar pioni”

Publicat

un nou lider european vorbește despre al treilea război mondial.

Declarații controversate ale președintelui Croației. Zoran Milanovic a spus, de curând, că Zagrebul va evita să furnizeze tancuri Ucrainei, deoarece acest lucru ar prelungi războiul acestei ţări cu Rusia. Totodată, acesta a precizat că, în cazul în care Washingtonul şi Moscova nu ajung la un acord, va pornit un al Treilea Război Mondial.

Președintele croat refuză să livreze tancuri către Ucraina

Zoran Milanovic a recunoscut că nu știe în ce fel trimiterea de tancuri ar putea ajuta Kievul, potrivit televiziunii HRT. Nu vom lua în considerare acest lucru, a spus oficialul croat, subliniind că el însuși va insista să refuze aprovizionarea cât timp va putea.

„Toate tancurile, inclusiv cele ruse şi americane, ard la fel, iar oamenii care stau în ele fie sunt ucişi, fie reuşesc să scape”, a precizat…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unor transporturi agabaritice

Publicat

politia noaptea general

Traficul se va desfășura cu restricții, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe mai multe drumuri naționale, din cauza a două transporturi agabaritice.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în data de 29 ianuarie 2023, se vor desfășura dou[ transporturi agabaritice, astfel:

1. La ora 01:00, se va deplasa un transport cu depășiri pe ruta: PTF Borș I – DN 1 – Oradea – DN 79 – DN 7 – A 11 – A 1 – DN 6 – Drobeta-Turnu Severin – DN 56A – Pod Calafat PTF.

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 83 de tone, lățimea de 3 metri și lungimea de 39,50 de metri.

2. La ora 01:30, un alt transport agabaritic va parcurge același traseu, fiind format dintr-un camion cu greutatea de 83 de tone, lățimea de 3 metri și lungimea de 40 de metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

”Convoaiele vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră”, pecizează polițiștii.

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbarea care îi afectează pe toți clienții ING. Românii care dețin carduri trebuie să afle

Publicat

schimbarea care îi afectează pe toți clienții ing. românii care

Toți clienții care au card la ING sunt vizați. Reprezentanții băncii atenționează clienții cu privire la noile tentative de fraudă online. Iată de ce acestea devin mult mai greu de depistat. Anunțul care îi înspăimântă pe români!

Clienții ING trebuie să afle asta. Noile tentative de fraudă online vor fi mai greu de depistat

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică transmit un semnal de alarmă pentru clienții băncii. Potrivit acestora, atacatorii cibernetici au început să folosească inteligența artificială pentru a redacta e-mailuri de tip phishing și escrocherii mai convingătoare.

E-mail-urile de tip phishing se numără printre cele mai utilizate metode de fraudare pentru accesarea datelor personale ale clienților. Prin intermediul acestora se solicită actualizarea datelor,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe