Connect with us

EVENIMENT

Restricții de trafic în Deva pentru desfășurarea festivităților și a paradei militare organizate de Ziua Națională a României

Publicat

restrictii deva sursa foto fb
sursa foto: Facebook /  Primăria Municipiului Deva

În municipiul Deva, județul Hunedoara vor fi instituite restricții de circulație cu ocazia desfășurării paradei militare organizate de Ziua Națională a României.

Zonele unde vor fi aplicate restricții au fost postate într-un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Deva:

Închideri și restricții de circulație pentru desfășurarea festivităților și a paradei militare organizate de Ziua Națională a României

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor restricțiile și închiderile de circulație care vor avea loc joi, 1 Decembrie 2022, ca urmare a desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

Astfel, în data de 1 Decembrie 2022, între orele 11:30 – 13:30, în municipiul Deva, pe Bulevardul Decebal, zona Opera, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu și Bulevardul Iuliu Maniu, circulația rutieră va fi închisă.

Începând din data de 1 Decembrie 2022, ora 6:00, până la încheierea evenimentului, nu se va permite oprirea, staționarea și circulația autovehiculelor pe tronsonul de drum mai sus menționat.

De asemenea, semafoarele existente pe Bulevardul Decebal, din zona de desfășurare a festivităților, cât și pe străzile adiacente vor fi trecute pe regim de funcționare galben intermitent.

Totodată, se interzice accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a manifestărilor, dinspre străzile adiacente Bulevardului Decebal.

„Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare”, se mai arată în postare.

sursa foto: Facebook /  Primăria Municipiului Deva

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Creștere a accidentelor de muncă mortale anul trecut la Cluj. Principalele cauze. Ce trebuie să facă angajatorii

Publicat

doliu.jpg

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a constatat o creștere a accidentelor de muncă mortale la nivelul județuluin îăn anul 2023 comparativ cu anul precedent, situația nefiind roză nici în primul semestru al anului 2024.

Astfel, în 2022 au fost întregistrate 21 de accidente mortale de muncă în județul Cluj, iar în 2023 au fost 31.

În primele 6 luni din acest an au fost raportate, deja, 9 cazuri.

Potrivit ITM Cluj, principalele cauze ale accidentelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mirosul stresului la oameni afectează starea emoţională a câinilor. Cum le poate schimba comportamentul

Publicat

mirosul stresului la oameni afectează starea emoţională a câinilor. cum

Mirosul stresului la oameni afectează starea emoţională a câinilor. Acesta îi poate împinge să facă alegeri considerate mai „pesimiste”, conform unui nou studiu, transmite luni DPA.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Clădiri istorice la Alba Iulia: Palatul Gisella. Prima clădire cu etaj din ”Orașul de Jos”, veche de peste 100 de ani

Publicat

foto: clădiri istorice la alba iulia: palatul gisella. prima clădire

Orașul Alba Iulia are mai multe clădiri istorice, amplasate în mai multe locații, pe lângă cele din Cetatea Alba Carolina. Una intre acestea este Palatul Gisella. A fost prima clădire cu etaj din ”Orașul de Jos”, ridicată în 1905.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Frontiera (Limesul) provinciei romane Dacia, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Cuprinde 300 de fortificații

Publicat

limes.jpg

Comitetul Patrimoniului Mondial al UNESCO a aprobat, sâmbătă, la New Delhi (India), includerea Limesului, frontiera provinciei romane Dacia, în patrimoniul UNESCO, fiind vorba de aproximativ 300 de turnuri, fortificații, ziduri și alte elemente  care urmează să fie salvate, conservate și puse în valoare.

Limesul Dacic este unul dintre cele mai lungi sectoare de graniță terestră ale unei provincii din Imperiul roman, întinzându-se pe mai mult de 1500…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe