Connect with us

EVENIMENT

Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere, din cauza unui transport agabaritic

Publicat

Arhivă foto

Poliția Română anunță că luni, începând cu ora 20.30, vor fi impuse restricții de trafic pe mai multe artere rutiere, din cauza unui transport agabaritic.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că luni, 07.03.2022, începând cu ora 20.30, se va desfășura un transport agabaritic pe ruta: Berceni – DNCB – DN 4 – Frumușani – Oltenița.

Transportul este format dintr-un camion cu lățimea de 6,3 metri, înălțimea de 4 metri și greutatea de 146 tone, urmând a fi însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Cer bani în plus pentru munca din zilele de sărbători. Lista revendicărilor

Publicat

polițiștii locali vor protesta în fața guvernului. cer bani în

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Aceștia cer respectarea condițiilor de muncă, respectarea normei de hrană și bani în plus pentru munca din weekend și de sărbători legale.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, afiliată la Blocul Național Sindical, a anunțat că mitingul de protest va fi în 8 mai, de la ora 10.00, în fața Guvernului României.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Vinerea, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 66 de ani din Vinerea a fost reținut de polițiștii din Cugir după ce și-a agresat soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 mai 2024, în jurul orei 19:00, în urma unui apel prin 112, prin care o femeie a sesizat faptul că a fost agresată de soț, polițiștii din Cugir au intervenit la o locuință din localitatea Vinerea.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc, despre Florin Piersic: „Starea este stabilă. Medicii au făcut ceea ce trebuie, la cel mai înalt nivel”

Publicat

boc piersic.jpg

Primarul Emil Boc a afirmat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic este stabilă și medicii au făcut tot „ceea ce trebuie” în tratarea acestuia. Edilul i-a urat însănătoșire grabnică actorului clujean, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat marți că a ținut legătura în permanență legătura cu medicii care îl tratează pe actorul Florin Piersic. Potrivit edilului, starea acestuia este stabilă….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Se fac lucrări de reparații. Tronsoanele vizate

Publicat

restricții de circulație pe autostrada a1 sebeș sibiu. se fac lucrări

CNAIR a anunțat restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, marți, până la ora 19.00. Se fac lucrări de reparații pe unele tronsoane.

Restricții de circulație A1 Sebeș-Sibiu

  • km 262+000 – 263+500, Săliște-Cristian (jud. Sibiu), până la ora 19.00

– se fac lucrări de reparații la partea carosabilă. Sunt restricționate banda 1 și banda de urgență, calea 2 (sens Sebeș–Sibiu); se circulă îngreunat pe banda 2 a căii

  • km 266+150 – 268+700,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe