Connect with us

EVENIMENT

Restricții de trafic pe șosele din cauza unui transport agabaritic

Publicat

politia 112 general generic 1000x600
Arhivă foto

Poliția Română anunță că în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 22.00, vor fi impuse restricții de trafic pe mai multe artere rutiere, din cauza unui transport agabaritic.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că în sâmbătă, 03.09.2022, se va desfășura începând cu ora 03:00, un transport agabaritic se va deplasa pe traseul: PTF I Borș – A3 – DN19 –  Oradea.

Acesta este format dintr-un camion cu lățimea de 3,85 metri, lungimea de 23 metri și greutatea de 97 tone.

Transportul  va fi însoțit pe traseele precizate de echipaje ale poliției rutiere.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii au dreptul la mai multe zile libere în 2023. Schimbările anunțate de noul cod al muncii

Publicat

românii au dreptul la mai multe zile libere în 2023.

Românii au dreptul la mai multe zile libere în anul 2023, conform Codului muncii, ce a fost modificat printr-o lege intrată în vigoare la finalul lunii octombrie, care aduce mai multe beneficii noi pentru salariați. Angajații le pot cere în anumite condiții.

Câte zile libere în plus pot cere românii în 2023 și în ce condiții

Mai exact, conform noului Cod al muncii, modificat de Legea 283/2022, intrată în vigoare la finalul lunii octombrie, românii pot solicita mai multe zile libere. De exemplu, angajații au dreptul la zece zile plătite de absențe pentru urgențele familiale, pe care le vor recupera ulterior, de comun acord cu angajatorul, fără să le fie afectat numărul total de zile de concediu de odihnă.

De asemenea, angajații vor avea dreptul să ceară până la cinci zile lucrătoare libere pe an ca să…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Prelevare de organe în Arad, de la un pacient în moarte cerebrală. Cordul va salva viața unui croat

Publicat

a

Medicii au făcut o prelevare de organe de la un pacient aflat în moarte cerebrală la Spitalul Județean de Urgență Arad. Au fost prelevați rinichii, corneea și cordul, acesta urmând să fie transplantat unui pacient din Croația pentru că în România nu sunt pacienți compatibili.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Arad, organele au fost prelevate de la un pacient de 52 de ani, aflat în moarte cerebrală.

Intervenția de prelevare a fost făcută de echipe de medici din Elveția, Croația, București și Cluj-Napoca împreună cu medicii arădeni.

Au fost prelevați cordul, rinichii și corneea pacientului, care vor ajunge, de urgență, la pacienți aflați în stare critică și a căror viață depinde de un transplant.

Deoarece în România nu au existat pacienți compatibili, inima arădeanului va salva viața unui pacient din Croația. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident rutier grav pe o şosea din Arad. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

politia general accident nou

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Deva-Arad, la kilometrul 499+800 de metri, între localitățile Lipova și Otvoș, județul Arad, un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară.

În urma accidentului, patru persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate la spital.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, pentru aproximativ 30 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov 

Publicat

soții elenei udrea s au întâlnit în secret, în public. cum

Fostul și actualul partener de viață ai Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public, într-un mall, la scurt timp după ce ea a leșinat la penitenciarul Târgşor și a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Iată cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov.

Soții Elenei Udrea, împreună la o masă

Fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, și actualul partener de viață, Adrian Alexandrov, cu care are o fiică de patru ani, au stat împreună la o masă, la scurt timp după ce fostul ministru al Turismului a leșinat la Penitenciarul Târgșor.

Primul care a ajuns la întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a așteptat ceva timp până când a apărut Adrian Alexandrov. Acesta a băut un fresh și o cafea și a dat un telefon, fără să pară nervos, conform

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe