Connect with us

EVENIMENT

Restricții de trafic pe Valea Oltului și pe mai multe drumuri din Vâlcea

Publicat

lucrari reparatie valea oltului e1651601621267
fotografie cu caracter ilustrativ

Traficul se va desfășura cu restricții de circulație marți, 1 august, pe Valea Oltului și pe mai multe tronsoane de drum din județul Vâlcea, unde se efectuează diverse lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, 01 august, în funcție de condițiile meteorologice, în județul Vâlcea se vor aplica următoarele restricții de circulație:

– Pe DN 7,  pe tronsonul kilometric 160 – 161, pe raza localității Milcoiu, se lucrează la frezare denivelări și așternere mixtură asfaltică, între orele 22:00 – 06:00.

Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată prin indicatoare.

– Pe DN 64, pe tronsonul kilometric km 126+500 de metri – 126+800 de metri, pe raza localității Păușești-Măglași, se lucrează la întreținerea curentă a podului, între orele 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

– Pe DN 65C, pe tronsonul kilometric 85 – 100, pe raza localităților Popești – Oteșani, se lucrează la foraje geotehnice, între orele 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijată de piloți de circulație.

– Pe DN 65C, pe tronsonul kilometric 46 – 50, pe raza localităților Afânata –  Rusănești, se lucrează la cosit vegetație, între 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale în zona utilajului de cosit.

– Pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 33 – 34, pe raza localității Valea Măceșului, se lucrează la curățire șanțuri, între orele 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

– Pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 46 – 50, în zona localității Voineasa, se lucrează la tăiere vegetație, între orele 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maxim 15-20 minute.

Polițiștii le recomandă șoferulor să reducă viteza în zona lucrărilor, să evite manevrele periculoase și să respecte indicațiile piloților de trafic sau a semnalizării rutiere.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un șofer lăsat fără carnet de polițiștii din Alba a mers la Judecătoria Sebeș. Mașina pe care o conducea avea probleme tehnice

Publicat

un șofer lăsat fără carnet de polițiștii din alba a

Un șofer care a fost amendat de polițiști, după ce a fost tras pe dreapta pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, a mers în instanță. Motivul? A vrut să scape de amenda de 1305 lei și să nu i se confiște carnetul pentru 90 de zile. 

Acesta a fost sancționat după ce la inspecția autoutilitarei pe care o conducea au fost descoperite mai multe probleme tehnice.

Șoferul a spus că nu a știut de problemele mașinii. Sancționarea a avut loc în data de 9 martie 2022. O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pro Infrastructură: Licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane, ANULATĂ de Primăria Cluj. Ofertanții nu știu nimic

Publicat

centura 1.jpg

Asociația Pro Infrastructură a anunțat că licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului a fost anulată din nou. Contactați de Cluj24, patronii a două firme din asocierea care a depus oferte spun că nu știu nimic despre anulare.

Asociația Pro Infrastructura a arătat, pe rețelele de socializare, că Primăria Cluj-Napoca ar fi descalificat oferta depusă de asocierea condusă de CON A pentru lucrările la tronsonul 2 al centurii metropolitane.

Pro…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târg de Paște la Ighiu organizat duminică, de Florii: Produse tradiționale, dansuri populare și obiecte de artizanat

Publicat

târg de paște la ighiu organizat duminică, de florii: produse

Târgul de Paște de la Ighiu va fi organizat duminică, 28 aprilie de florii. Acesta va avea loc în mijlocul comunei. Organizatorii au transmis pentru alba24.ro că la târg vor fi prezenți producători locali cu produse tradiționale și cu obiecte de artizanat. 

De asemene va avea loc și un moment artistic.

Ce au transmis organizatorii

”Descoperiți farmecul sărbătorilor pascale prin produse locale și tradiționale care vă vor încânta simțurile. Veți găsi de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Povestea emoționantă a unui tânăr din Cluj, șef de promoție al Școlii Poliției de Frontieră Oradea

Publicat

sef de promotie paul cluj.jpg

Un tânăr clujean trecut prin grele încercări de-a lungul vieții este șeful promoției iulie 2023 – aprilie 2024 a Școlii Poliției de Frontieră Oradea.

Paul Meseșan, un clujean de 26 de ani cu o poveste emoționantă, a absolvit vineri Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea cu cea mai mare medie din promoția sa.

Tânărul nu a avut o viață ușoară, fiind crescut doar de mamă. Perseverența și determinarea l-au ajutat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe